devrelerı kesılse barı
devrelerı kesılse barı
Çarşamba beklenen müjde altın rezervi değil mi yoksa? Silkeleme olup olmadığını anlarız yarım saate.
Kozal'dan sevdiğim hareketler. Kozal incecidir. İşini sağlam görür, sessiz görür, dışarıdan bakıldığında incitmiyormuş gibi görünür ama siz bir de oradan buradan atlayanlara sorun.
Hiçbir şey olmamış gibi 145'lere gidiyor. Elbette o fiyatlardan atlayanlar oluyor. Hop 10 lira aşağıSen gel bakalım böyle diyor.. Yontuyor, öğütüyor, besleniyor. Yeri geldiğinde de devam ediyor. Ne zaman, nerede, nasıl belli olmuyor. Bilinçsiz olan, ben buradan hızlıca kazanç elde ederim diyen, burada kolay para varmış diyen, değerlendirme yapamayan besin oluyor. Öğün oluyor.
...
Dinlense desek onu yapmaz dedik onuda yaptıbirde yüksek marjlı alış satış fiyatları da var oda trendin iştahını gösterir. Sanki olması gerekenin en iyisi oluyor gibi. Veriler, veriler yalan söylemez. YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Binlerce teşekkürler Kozal.
Harika bir ralli oldu.
Bugün bir kısmını sabah, bir kısmını da yoğun işlem hacmini görünce rahatsız olup vedalaştım güzel bir ortalamayla. Maliyetim 76 ve sadece 3 ay önce olduğu için dayanamadım daha fazla.
Seni hep güzel hatırlayacağım Kozal.
Yolun açık olsun,
Kardeşlerinde hareketler başlasa artık, çok sıkıcı kozaa ve ipek
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.
Gidenlere selam olsun. Karlarını güle güle kullansınlar. Fakat bence esas film yeni başlıyor. İlk 5 sapasağlam hâl böyleyken gitmenin zamanı değil bence. Herkesin kararına saygılıyız. YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri