Sayfa 791/996 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    nedense böyle kurumlardaki parlak yuppie kardeşler bana çok vasat geliyor. bunlara gerçekten inanan olduğunu düşünecek kadar saf olabilirler. güzel slogan bulmuş. keep TRY-ing. şu türk lirasına bir el atın kardeşlerim havasında.

3 tane tırışkadan madde, tcmb şahinmiş de, normalizasyonmuş da, şimdi yıl sonu 6.50 görüyolarmış güzel hikaye anlatmış. o zaman gidip hepimiz dolarları bozalım

londra'daki bu tipler o kadar sevindiler ki naci ağbal'ın gelmesine resmen adama tapıyorlar. anlayamadığım bir iyimserlik var. borsada bile yabancı oranı %46, rezervler -100 milyar dolar neredeyse, herkes dolarizasyonun çözüleceğinden ve rezervlerin eskiye döneceğinden çok emin

2.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Fan kaçın kurtulun mu diyorsun bu arada 2018 de dolar alan biri 2 yılda ne kazandı bi bakar mısınız? Trade etmeye karşı çok insan var burda koğuş ağası Reha ve çaycısı Ayhan gibi...
    PiyaSa kapandı biraz sohpet edelim
    Kaçmak değil almak için bekliyorum.

Mesajlarımı alıntılayıp saçma mesajlar yazmayın.

Forum yönetimi şunun ipsine bakabilir mi? Kimin fake hesabı.

3. Demek damadın çift şeritli yol bunun için. Benim arabanin tüp tankı güccük. Yok kenarında lgp istasyonu varmı ki. Yoksa LPG'li araçlar gidemiyor mu

4. Hsbc nin tahminin tutması imkansıza yakın.

Paylaşmam katıldığım anlamına gelmiyor.

Yerli alacak. Mb alacak. Cari açık borç ödemeler vs olacak ve kur 6.5 da kapatacak yılı kaç yüz milyar dolar yabancı gelecek öyle zor.

Sen önce bi eksi 50 milyarı bi doldur sonra 6.5 ye bakarız..

5. 9+ da uzay bekliyordum..
    Eh artık.. 7 de geldiğine göre...
    Sonraki raund nükleer güç filen oluruz
    Konyada yer altı denemesi filen..
    Neyse..
    Rampaya otursun
    Kuru yörüngeye alaalım hele bir
    Çankaya geri sayım lütfen...

Yazık mı müstehak mı bilemiyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Elin adamı Swapla seni kitlemis. Isteseler bir gecede ossurugumuzu düğümlerler. Felegimizi sasirtirlar. Bir gecede swap yoluyla gelen para ciksa sabaha kafamiza atom bombasi atilmis sanariz . O paralar faiz icin mi geldi iste bu gunler icin geldi. S400 ten taviz verecekler, dogu akdenizden taviz verecekler vs. baska yolu yok. Dogu akdenizde de geri adim atsinlar dolar 5.70 olur.
    Kara Murat, 5,70 falan deme zor durumda kalırsın burda sadece rakamlar okunur

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    reha sülalene bişe mi yaptı söyle gereğini yapalım
    cami duvarına işemek: eceli gelen it cami duvarina isermis deyiminin kisa hali. insanlarin zorla belalarini aranmalari olgusunu ifade eder.
    https://eksisozluk.com/entry/79024

8.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Hsbc nin tahminin tutması imkansıza yakın.

Paylaşmam katıldığım anlamına gelmiyor.

Yerli alacak. Mb alacak. Cari açık borç ödemeler vs olacak ve kur 6.5 da kapatacak yılı kaç yüz milyar dolar yabancı gelecek öyle zor.

Sen önce bi eksi 50 milyarı bi doldur sonra 6.5 ye bakarız..
    Fan senin meslek ne kardeşim?

Sayfa 791/996 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •