Sayfa 790/996 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,313 - 6,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Erdoğan : (Uzay programı açıklanıyor ) : Fransa’nın başındaki zat durmadan bana saldırıyor , yahu senin benimle ne işin var ? Sen önce Cezayir’in hesabını ver , senin büyüklerin Cezayir’de 1 milyon insan oldurdu sen onların hesabını ver

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Ziraat doların 6.70e geri geleceğini yazmış. Ne kadar dogru acaba ?

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    S400lerin adalara falan paketlenmesi konuşulur oldu dikkat.
    Daha iki hafta önce yunan rafalelerini s-400’lerle kitleriz diyorduk. Şimdi oda mı gitti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Erdoğan: 2028'de planladığımız ikinci aşamada aracımızı yakın yörüngeye çıkaracak, ilk fırlatmayı bu milli roketlerimizle yapacağız

Erdoğan: Medeniyet coğrafyamızın sembolü hilali, al bayrağımız ile Ay'a göndermenin gururunu milletimize yaşatacağız

Erdoğan: Dördüncü hedefimiz, uzaya erişimi sağlamak ve bir uzay limanı işletmesi kurmaktır

Erdoğan : hedefimiz bir Türk vatandaşını uzaya göndermektir

Erdoğan : Uzaya bir vatandaşımızı göndermeyi, turistik gezi olarak değil, gelecek nesillere yol gösterecek bir bilim misyonu olarak tasarlıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Hedefimiz 2023’de Ay’a gitmek

Biz niye aya gidiyoruz o bize gelsin yahu

7. Elan Musk ile bu konuyu görüşmüş demek. Varmı uzaya gitmek isteyen.

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Daha iki hafta önce yunan rafalelerini s-400’lerle kitleriz diyorduk. Şimdi oda mı gitti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Elin adamı Swapla seni kitlemis. Isteseler bir gecede ossurugumuzu düğümlerler. Felegimizi sasirtirlar. Bir gecede swap yoluyla gelen para ciksa sabaha kafamiza atom bombasi atilmis sanariz . O paralar faiz icin mi geldi iste bu gunler icin geldi. S400 ten taviz verecekler, dogu akdenizden taviz verecekler vs. baska yolu yok. Dogu akdenizde de geri adim atsinlar dolar 5.70 olur.

Sayfa 790/996 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •