Erdoðan : (Uzay programý açýklanýyor ) : Fransa’nýn baþýndaki zat durmadan bana saldýrýyor , yahu senin benimle ne iþin var ? Sen önce Cezayir’in hesabýný ver , senin büyüklerin Cezayir’de 1 milyon insan oldurdu sen onlarýn hesabýný ver
Erdoðan : (Uzay programý açýklanýyor ) : Fransa’nýn baþýndaki zat durmadan bana saldýrýyor , yahu senin benimle ne iþin var ? Sen önce Cezayir’in hesabýný ver , senin büyüklerin Cezayir’de 1 milyon insan oldurdu sen onlarýn hesabýný ver
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ziraat dolarýn 6.70e geri geleceðini yazmýþ. Ne kadar dogru acaba ?
SM-A515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Erdoðan: 2028'de planladýðýmýz ikinci aþamada aracýmýzý yakýn yörüngeye çýkaracak, ilk fýrlatmayý bu milli roketlerimizle yapacaðýz
Erdoðan: Medeniyet coðrafyamýzýn sembolü hilali, al bayraðýmýz ile Ay'a göndermenin gururunu milletimize yaþatacaðýz
Erdoðan: Dördüncü hedefimiz, uzaya eriþimi saðlamak ve bir uzay limaný iþletmesi kurmaktýr
Erdoðan : hedefimiz bir Türk vatandaþýný uzaya göndermektir
Erdoðan : Uzaya bir vatandaþýmýzý göndermeyi, turistik gezi olarak deðil, gelecek nesillere yol gösterecek bir bilim misyonu olarak tasarlýyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Hedefimiz 2023’de Ay’a gitmek
Biz niye aya gidiyoruz o bize gelsin yahu![]()
Elan Musk ile bu konuyu görüþmüþ demek. Varmý uzaya gitmek isteyen.
Elin adamý Swapla seni kitlemis. Isteseler bir gecede ossurugumuzu düðümlerler. Felegimizi sasirtirlar. Bir gecede swap yoluyla gelen para ciksa sabaha kafamiza atom bombasi atilmis sanariz . O paralar faiz icin mi geldi iste bu gunler icin geldi. S400 ten taviz verecekler, dogu akdenizden taviz verecekler vs. baska yolu yok. Dogu akdenizde de geri adim atsinlar dolar 5.70 olur.
Yer Ýmleri