Sayfa 125/747 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    İlk paragraftaki "ikincil piyasada ve bu piyasada oluşan fiyattan" ibaresi var. İkincil piyasa ile ne kastediliyor acaba? Farklı bir satış şekli mi

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ikincil piyasa demek şuan işlemlerin geçtiği takip ettiğimiz piyasa demek...bu piyasada oluşacak fiyat derkende satış onayı geldiğinde 65.000.000 lotu örnek veriyorum 3,50 tl başlayıp 3,35 tl ye kadar 3,42 ort. değişik kademelerde satacaktır...65 milyon lot yüksek bi rakam şuan yapı kredi takaslarda 1.sırada ve elinde 24,5 milyon lot var neredeyse 3 katı satış yapılacak ...alıcı yada alıcılarla şimdiden pazarlık yapılmıştır..yoksa normal piyasanın karşılayacağı bi rakam değil ..ortalama 3,4 tl den satılsa 220 milyon tl yapıyor..pekgy da yüklü patron satış haberi 2,70 gibi gelmişti 2,24 e kadar düşmüştü...

2. Tecrübenizle fiyat nereye kadar geriler sn hocam? Ya da yukarı çekip mi satarlar
     Alıntı Originally Posted by slhaks Yazıyı Oku
    ikincil piyasa demek şuan işlemlerin geçtiği takip ettiğimiz piyasa demek...bu piyasada oluşacak fiyat derkende satış onayı geldiğinde 65.000.000 lotu örnek veriyorum 3,50 tl başlayıp 3,35 tl ye kadar 3,42 ort. değişik kademelerde satacaktır...65 milyon lot yüksek bi rakam şuan yapı kredi takaslarda 1.sırada ve elinde 24,5 milyon lot var neredeyse 3 katı satış yapılacak ...alıcı yada alıcılarla şimdiden pazarlık yapılmıştır..yoksa normal piyasanın karşılayacağı bi rakam değil ..ortalama 3,4 tl den satılsa 220 milyon tl yapıyor..pekgy da yüklü patron satış haberi 2,70 gibi gelmişti 2,24 e kadar düşmüştü...

3.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Tecrübenizle fiyat nereye kadar geriler sn hocam? Ya da yukarı çekip mi satarlar

su an ki tepkisi olumlu oldu devre kesici gelebilirdi...düşmediğine göre yukselecek diye yorumlayabiliriz...

4. Sanki buralarda biraz oyalanıp salacak gibi algıladım. Umarım dediğiniz gibi olur
     Alıntı Originally Posted by slhaks Yazıyı Oku
    su an ki tepkisi olumlu oldu devre kesici gelebilirdi...düşmediğine göre yukselecek diye yorumlayabiliriz...

5.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Sanki buralarda biraz oyalanıp salacak gibi algıladım. Umarım dediğiniz gibi olur

salacak tabiri...düşme tabiridir...ben yükselecek dedim ama 3,34 3,35 e getirdiler..bank of america tahtada tek başına alıcı durumunda...olumlu bir gelişme bu

6.  Alıntı Originally Posted by jacks_fd Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Selamlar herkese.
    Uzunca bir zamandır yoktum. Yeniden düştüm Yollara. Bu hisse için birçok beklentisi var kısa vadde olarak düşünmüyorum. orta vade hatta uzun vade yüzümüzü güldüreceğine inanıyorum. Hisse için beklediğim birkaç olay var kısaca özetlersem;

*- EPDK ve SPK nın enerji şirketleri ile ilgili birleşme onay haberlerinin gelmesi
    *- Olağan gk yapılması ve sermaye tavanının onaylanması akabinde %500 bedelli sermaye artırımı gelmesi.
    *- Belkide gıda şirketinin halka arzı ordan kaynak elde etmesi
    *- Yurtdışına sattığı maske koruyu elbise vb tekstil ürünleri siparişleri kap a bildirmesi satış rakamlarının sunulması. Son 3 ayda ciddi kar bekliyorum.
    *- Bornova da devam eden inşaat ile ilgili daire dükkan satış haberleri.
    *-Yeka ihalesinde yer alması
    *- Yenilebilir enerji işinden kendine bir pay çıkarması
    *- Yabancı veya sağlam yerli bir ortak alması

Yukardaki sıraladığım maddeler sadece ve sadece kendi düşüncemdir. Asla YTD...
    Tahminen 225 milyon TL gelecek. Bir nevi yabancı bir ortak almış gibi. Ama işlemler hızlı olacak. Sermaye artırımlarında bazen süre 3-4 ay geçebiliyor. Bu para daha hızlı gelecek. Muhtemelen alıcı kısmı bellidir. Belkide kendileri alacak. Dışarıdaki parayı içeri alma şekli.

7. Grafiklerde belli belirsiz bir pozitif uyumsuzluk var. 3,39 üstünde çalışabilir.

8. Algı öyle karışık bir şey ki, 4 lira yapar, millet 225 milyon para gelecek diye gider oradan alır. Speğin elinde olan bir sistem.

Sayfa 125/747 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •