tcd fiyatı neden güncellenmemiş bilgisi olan varmı. yoksa millet almasın diye fiyatı geciktiriyorlarmı![]()
tcd fiyatı neden güncellenmemiş bilgisi olan varmı. yoksa millet almasın diye fiyatı geciktiriyorlarmı![]()
osd elde tuttuğu öst lere göre günlükte yapması gereken getiri 0,055 olur ortalamada. PPZ nin ise 0,047 civarı. Eldeki östlerle ilgili ekstrem durumlar olmazsa eğere yıllıkta %2-2,5 oranında fark atar ppz ye. Buradaki önemli husus bu %2-2,5 için aldığımız risk nedir?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Ppz gevşemeye başladı.
Mk.%17.73
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün için verilen yabancı fon satış emirleri p.tesi yerine salıya atıyor. Dış piyasada borsa tatili, dolar tatili vb. yokladım ama göremedim. ilginç.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok ilginç;
GTL - GARANTİ PORTFÖY BİRİNCİ PARA PİYASASI FONU yönetim gideri yıllık %1,4
PPZ - AZİMUT PORTFÖY PARA PİYASASI FONU yönetim gideri yıllık %0,2625
Büyük banka fonlarında çok yüksek yönetim giderleri var.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri