Sayfa 811/1003 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

tcd fiyatı neden güncellenmemiş bilgisi olan varmı. yoksa millet almasın diye fiyatı geciktiriyorlarmı

2. osd elde tuttuğu öst lere göre günlükte yapması gereken getiri 0,055 olur ortalamada. PPZ nin ise 0,047 civarı. Eldeki östlerle ilgili ekstrem durumlar olmazsa eğere yıllıkta %2-2,5 oranında fark atar ppz ye. Buradaki önemli husus bu %2-2,5 için aldığımız risk nedir?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Ppz gevşemeye başladı.
    Mk.%17.73

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bugün için verilen yabancı fon satış emirleri p.tesi yerine salıya atıyor. Dış piyasada borsa tatili, dolar tatili vb. yokladım ama göremedim. ilginç.

5.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ppz gevşemeye başladı.
    Mk.%17.73

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Diğer topicten anladığım kadarı ile son 1 haftada piyasa mevduat faizlerinde de 25-50 baz puan civarı bir gerileme var.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by Fondip Yazıyı Oku
    Bugün için verilen yabancı fon satış emirleri p.tesi yerine salıya atıyor. Dış piyasada borsa tatili, dolar tatili vb. yokladım ama göremedim. ilginç.
    amerika'da presidents day imiş. bankalar kapalı. başkanlarının doğum gününü kutluyor adamlar. george washington.

7. Çok ilginç;
    GTL - GARANTİ PORTFÖY BİRİNCİ PARA PİYASASI FONU yönetim gideri yıllık %1,4
    PPZ - AZİMUT PORTFÖY PARA PİYASASI FONU yönetim gideri yıllık %0,2625

Büyük banka fonlarında çok yüksek yönetim giderleri var.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    amerika'da presidents day imiş. bankalar kapalı. başkanlarının doğum gününü kutluyor adamlar. george washington.
    evet aradılar öyleymiş. ne zaman fon satsam bir yabancı tatile denk geliyor bir yıldır.

Sayfa 811/1003 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •