Sayfa 834/1003 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    OSD fonundan alan var mı. Ne kadar güvenli bu fon. Bugün Akbank internet üzerinden almaya çalıştım ama devamlı stok yetersiz uyarısı verdi.
    Akbank hesabı olanlar AZF'yi de düşünebilir
    OSDnin bi tık altı AHUnun bi tık üstü
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post5156424

2. Cuma sabahı ben de Ziraat üzerinden OSD almaya çalıştım, alamadım. Yatırım Fonu Taleplerim kısmında talimat durumu ''Hatalı'' olarak görünmeye devam ediyor.
    Bu arada MKK'ya göre OPH bugünü -0,925% kapatmış.

3.  Alıntı Originally Posted by Burkay17 Yazıyı Oku
    Cuma sabahı ben de Ziraat üzerinden OSD almaya çalıştım, alamadım. Yatırım Fonu Taleplerim kısmında talimat durumu ''Hatalı'' olarak görünmeye devam ediyor.
    Bu arada MKK'ya göre OPH bugünü -0,925% kapatmış.
    mkk'ya göre oph yanlış çıkıyor genelde. ola ki böyle bir sonuç çıkarsa p.tesi son şansını tanır, by by çekerim oph'ye.

daha önce mac'a sonrasında da tkf ve tcd'ye elveda demiştim hepsi de çok yerinde kararlar olmuştu benim açımdan. "iyi" fonun piyasa yatay giderken 1 hafta boyunca eksi yapma lüksü yok. benim sabrım 1 haftadır direkt full vedalaşırım hayatta işim olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sanalını Kuveyt Türk mobilden
    Fizikisini ise kapalıçarşıdan
    Eyvallah üstat [emoji106]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    mkk'ya göre oph yanlış çıkıyor genelde. ola ki böyle bir sonuç çıkarsa p.tesi son şansını tanır, by by çekerim oph'ye.

daha önce mac'a sonrasında da tkf ve tcd'ye elveda demiştim hepsi de çok yerinde kararlar olmuştu benim açımdan. "iyi" fonun piyasa yatay giderken 1 hafta boyunca eksi yapma lüksü yok. benim sabrım 1 haftadır direkt full vedalaşırım hayatta işim olmaz.
    Aynı kafadayız😎
    Ben kademe kademe çıkmaya başladım.
    Negatif korelasyon devam ederse bir hafta sonra yokum.

6.  Alıntı Originally Posted by rasit Yazıyı Oku
    TKF -1,04
    Alıntıdır
    Diğer fonların resmen saldırgan alımları ile çok şişti
    Olan yine küçük yatırımcıya oldu
    TKF fonun yıl başından itibaren performansına şöyle bir baktım. Mevcut hisse fonlar içerisinde sıralamadaki yeri ve getirisini çıkardım.

SÜRE SIRA GETİRİ
    %
    1 AY 33 1,25
    3 AY 27 22,8
    6 AY 10 57,95
    YILBAŞI 36 4,63

Görüldüğü gibi özellikle son altı aydan itibaren performansında ciddi düşüş olmuş. Durum bu.

satısda 14 : 30 dan once para hesaba geçiyormu ?

8. Aktif yonetilen ve iddiali HSYF'lere işlem alt limiti gerekli olmaya başladı.

Sayfa 834/1003 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •