Arama sonucu : 2996 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bence tehlikeli yerlerdeyiz hepsi dirençte. ipek daha önce gördüğü tepede. kozaa 1855 fibo direncinde kozal kanal direncinde.anormal bir kar artışı da yok bence bilanço gelene kadar buralardan mal verecek. bu arada neden 2019 rezerv raporunu yayınladılar anlamadım 2020 yayınlamaları gerekmiyor muydu. bence 2020 raporunu ve bilançoyu beklerken ky mal satamaz bu fiyatlardan verip %10 geri çekiliriz bir kaç ay diye düşünüyor olabilirler. borsadaki tum hisseler önceki tepesinin ortalama %10 altında spekler anlaşmış gibi sanki. beklentisi yuksek ve ucuz olan kozal koç gibi şirketler ikili tepedeler. kırmaz demiyorum kırabilir de elbet dirençleri ama bizim spek son 8 bilançonun açıklanmasından sonra sadece bir kez yukseldi 2020 birinci ya da ikinci bilançoydu sanırım diğerlerinde hep düştü. dün biraz azalttım kozalı ..işc ykb vakıf aldım kozal düşerse tekrar girerim elbet.
    Son düzenleme : yasemin5566; 13-02-2021 saat: 16:17.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

  2.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    bence tehlikeli yerlerdeyiz hepsi dirençte. ipek daha önce gördüğü tepede. kozaa 1855 fibo direncinde kozal kanal direncinde.anormal bir kar artışı da yok bence bilanço gelene kadar buralardan mal verecek. bu arada neden 2019 rezerv raporunu yayınladılar anlamadım 2020 yayınlamaları gerekmiyor muydu. bence 2020 raporunu ve bilançoyu beklerken ky mal satamaz bu fiyatlardan verip %10 geri çekiliriz bir kaç ay diye düşünüyor olabilirler. borsadaki tum hisseler önceki tepesinin ortalama %10 altında spekler anlaşmış gibi sanki. beklentisi yuksek ve ucuz olan kozal koç gibi şirketler ikili tepedeler. kırmaz demiyorum kırabilir de elbet dirençleri ama bizim spek son 8 bilançonun açıklanmasından sonra sadece bir kez yukseldi 2020 birinci ya da ikinci bilançoydu sanırım diğerlerinde hep düştü. dün biraz azalttım kozalı ..işc ykb vakıf aldım kozal düşerse tekrar girerim elbet.
    Koç da kozal da zirvelerinden %9 ve 7 geri çekildi dedim ya spekler anlaşmış gibi. bu arada bankaları da sattım vakıfbank olmasa zarar yazacaktık neredeyse.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •