Emeğinize sağlık. Portföy dağılımındaki oranı nasıl belirlediniz onu anlayamadım. Bir de tahmindeki grafikte hepsi aynı portföy büyüklüğü ile başlıyor dimi. Tekrar teşekkürlerMi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeğinize sağlık. Portföy dağılımındaki oranı nasıl belirlediniz onu anlayamadım. Bir de tahmindeki grafikte hepsi aynı portföy büyüklüğü ile başlıyor dimi. Tekrar teşekkürlerMi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar için 6.80 hatta 6.50 seviyelerinden bahsediliyor ama ne derece gerçekleşir belli değil, 6.80 olabilir belki daha da düşeceğini sanmıyorum. Yabancı hisse fonlarından 6 çeşit elimde var üzerine ekleme yapmalı mı, yoksa biraz daha beklemeli mi karar vermekte zor bu aralar. Diğer taraftan fazla riske girmek istemeyip çoğunlukla ppf ve özel borçlanmada kalınca da portföy enflasyon karşısında eriyor. Yani riske girilecek miktar, girilecek zaman, girilecek fonlar iyice kafa karıştırıyor artık.
bu ulkede gayrimankul alıp satan yada direkt hısse trade eden kişiler para kazanır (arsa zengini-borsa zengini) onun dısındaki yatırımlar bir sekilde enflsyon altında kalmaya mahkumdur malesef ,diger alternatif ticaret oluyor ,yapabilene
Sağlıklı iyi pazarlar dilerim,
Beş yıldır işlem gören fonlar için tefaştaki bilgilerle excelde bir çalışma yaptım.Beş yılın Her ayrı yılında istikrar gösteren AFA
AFT GBC KUB fonları öne çıktı.Belki fikren faydası olur.
Yer İmleri