Sayfa 183/201 İlkİlk ... 83133173181182183184185193 ... SonSon
Arama sonucu : 1608 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: YESIL Yeşil Yatırım Holding

1. Elinde parası olan alsat yaparak para kazaniyo iyi hisse bu sekilde ihya eder

2. Engin yeşil geçmişini temizlemek için fırsatı tepiyorsun. Sen böyle milleti kandırmaya devam edersen çok kişinin ahını alacaksın. Bu dünyanın diğer tarafı da var...Benim sıkıntım yok, maliyet 12.90 TL... Maliyet x 10 sattım kenara koydum, kalanının alayı kar....

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

3. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Dünya değişiyor. Biz de dünyayla birlikte değişmeliyiz. Ragnar Lothbrok

Tavana gidiyor iş yatırım engel oluyor sen ne iş'sin tavan olsun tavandan sat ne salak adamlar

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5. Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Yeşil Yatırım Holding A.Ş. (YESIL.E) payında 21/01/2021 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut "Açığa Satış Yasağı", "Kredili İşlem Yasağı" ve "Brüt Takas" tedbirlerine ilave olarak, "Emir Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması", "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir Girişinin Kısıtlanması" ve "Emir İptali, Miktar Azaltımı ve Fiyat Kötüleştirme Yasağı" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
    Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 19/02/2021'dir.

TÜM TEDBİRLETR YARIN KALKIYOR BAKALIM TAHTACI NE YAPACAK.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

6. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Dünya değişiyor. Biz de dünyayla birlikte değişmeliyiz. Ragnar Lothbrok

7. diğer hissemi senans açıldığında satıp yeşil alabilirmiyim

8.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    diğer hissemi senans açıldığında satıp yeşil alabilirmiyim
    Alabilirsiniz.
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Sayfa 183/201 İlkİlk ... 83133173181182183184185193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •