Artan

119,90 10 18:10
119,00 9.98 18:10
89,25 9.98 18:10
19,84 9.98 18:10
10,15 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

27,72 -10 18:10
266,25 -9.97 18:10
12,11 -9.96 18:10
4,31 -8.69 18:10
18,88 -8.26 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.611.550.569,16 18:10
9.634.403.182,10 18:10
8.770.191.589,13 18:10
6.677.173.059,35 18:10
6.431.362.293,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop-XXXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Eziyordun.bizi ....övüyor idin altını..biz emare yok deyince yok kolerasyon yok şu yok bu dedin...
    Sonuç zarar....!!!
    Oyuna geldin...getirildin...
    [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
    Ben gelmem
    Neyse..
    Başarılar..
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Hayatımda ilk defa birisinin etkisi altında kalarak 8 senedir yemeden içmeden biriktirip 1 milyona ulaştırdığım portföyü bozup 440 civarı gram altına döndüm.. Yüzde 8 zararla altınları satıp 25 bin lira yukarıdan portföyü yerine koydum...bi daha düğünler için takılık altın dışında altın alırsam beni de eşşekler kovalasın...
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Eziyordun.bizi ....övüyor idin altını..biz emare yok deyince yok kolerasyon yok şu yok bu dedin...
    Sonuç zarar....!!!
    Oyuna geldin...getirildin...
    [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
    Ben gelmem
    Neyse..
    Başarılar..

Aynen 8 sene önce kurduğum portföyü yüzde 9 daha az lotla yeniden kurdum.. Bana kumbara misali hisse toplamak yarıyo bunu anladım.. İsterse borsa 50 bine düşsün her ay toplayınca borsa düşmüş çıkmış umurunda olmuyo insanın.. Aldığının temettülerde kaymağı..

3. Bende tam şuan milletin sasa da yaptığı Pegasus short ile hemde böyle ay ortasında gelecek aya taşıyarak 48 tlden başlayarak short basmıştır 10 ile başladım malûm o zaman teminat fiyatı da artırıldı vs derken portföy yuzde 60 erimiş ti..
    Hatta burada çok tanınan bir teknikci abi ben kendimi korudum stop oldum vs demişti bizi gelecek aya shorta atmıştı..
    Bizde o bizden fazlasını bilirdir zaaar dedik ve ..finito...
    Bu piyasa da kimse kimse den fazla bilemez viop için konuşuyorum...
    Viop ta özellikle Temel verinin bir gram önemi yoktur..
    Bu hisse pddd fk uçmuş short demekle olsa bu işler niye herkes zengin olamıyor o zaman[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Aynen 8 sene önce kurduğum portföyü yüzde 9 daha az lotla yeniden kurdum.. Bana kumbara misali hisse toplamak yarıyo bunu anladım.. İsterse borsa 50 bine düşsün her ay toplayınca borsa düşmüş çıkmış umurunda olmuyo insanın.. Aldığının temettülerde kaymağı..

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    8 sene önce kurduğun hisse portföyünü mü bozup altın aldın dı 440 dan..?
    Şimdi gerisin geri mi aldın hisseleri?

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Evet hocam yüzde 2 yukarıdan totalde hisseleri geri aldım.. Yüzde 9 da altında zarar oldu totalde yüzde 11 girdi bana. Evet .. Yüzde 10 a yakın lot kaybım oldu

6.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Evet hocam yüzde 2 yukarıdan totalde.. Yüzde 9 da altında zarar oldu totalde yüzde 11 girdi bana
    Geçmiş olsun..
    Keşke hepsini bozup almasa idin..Bi miktar alıp hem alım yönlü kendini tatmin etmiş olurdun hemde duruma bakardın..

Büyük zarar değil..Kaparsın kısa zamanda.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun..
    Keşke hepsini bozup almasa idin..Bi miktar alıp hem alım yönlü kendini tatmin etmiş olurdun hemde duruma bakardın..

Büyük zarar değil..Kaparsın kısa zamanda.
    Tecrübe diyelim.. Bi daha emekli olana kadar para ihtiyacım olmazsa bana hiç bi güç hisse sattıramaz.. Dün ayın 15 idi alımımı yaptım çekildim kenarı..isterse dünya yıkılsın... Çok kumar oynamak istersemm viobta 3 5 kontrat zevkimi tatmin ederim..

8. Gördüğüm en saçma hamle..bu hareketi covid ilk çıkışında ya da düşüşün de yapmayan adam bence buraya grafik falan atmasın kusura da bakmasın...
    Gerçekler..
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •