Sayfa 255/1002 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Birazdan hiç bişi olmamış gibi yine günün zirvesine götürür se şaşırmam..
    Hallaç pamuğu gibi atıyor koca koca kağıtları..
    Hepsi ile oyuncak gibi oynuyor..
    Sistem tamamen yüksek frekanslı makinalar döndü her harekete hazırlıklı olmak gerek piyasada.

2. Eziyordun.bizi ....övüyor idin altını..biz emare yok deyince yok kolerasyon yok şu yok bu dedin...
    Sonuç zarar....!!!
    Oyuna geldin...getirildin...
    [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
    Ben gelmem
    Neyse..
    Başarılar..
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Hayatımda ilk defa birisinin etkisi altında kalarak 8 senedir yemeden içmeden biriktirip 1 milyona ulaştırdığım portföyü bozup 440 civarı gram altına döndüm.. Yüzde 8 zararla altınları satıp 25 bin lira yukarıdan portföyü yerine koydum...bi daha düğünler için takılık altın dışında altın alırsam beni de eşşekler kovalasın...
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Aman dikkat et hocam nelere şahit olduk...
    Başarılar.. masa dan kalkmayı.bilin
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Ben daha da heyecanla izliyorum...

4. Bence en doğrusunu yaptınız başarılar
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    tuprasları verdim 107 üstünden...

107.26 ortalama olmuş...

kaldı selocan ve garan...

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Eziyordun.bizi ....övüyor idin altını..biz emare yok deyince yok kolerasyon yok şu yok bu dedin...
    Sonuç zarar....!!!
    Oyuna geldin...getirildin...
    [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
    Ben gelmem
    Neyse..
    Başarılar..

Aynen 8 sene önce kurduğum portföyü yüzde 9 daha az lotla yeniden kurdum.. Bana kumbara misali hisse toplamak yarıyo bunu anladım.. İsterse borsa 50 bine düşsün her ay toplayınca borsa düşmüş çıkmış umurunda olmuyo insanın.. Aldığının temettülerde kaymağı..

6. Hatalarını bizle paylast abi..ciddi diyorum..
    Okuyan çok malûm oyuna gelmesin kimse
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bıraktım abi bu işleri on gündür oynamıyorum, Stock hocanın hedefine gelinceye kadar istirahat etcem, arada bakıyorum izleyici olarak, nerelerde hata yapmışım çok net görüyorum.
    sizlere kolay gelsin, bol kazançlar dilerim
    Haaa kazanamayan varsa gelsin yanıma bi tezgahlık yer açarım

7. Bu gümüş ve altının ons kontratlarının alım satımı ile ilgili kar-zarar hesaplaması ile ilgili bir sorum olacak.... tecrübesi olan varsa cevaplayabilir mi?

Diyelim gümüşün onsu 2 gün hiç oynamadı, 28'de açtı ve sabit gitti.
    1. Ben bugun sabah 10'da 1 kontrat gümüş long açtım, spot dolar 6.90 idi; 15.30 MB kuru 6.95 ... akşam 18.15 spot da 7.00 olsun... 18.15'te de pozisyonu kapattım. Kar ettim mi, ettiysem ne kadar ettim?

2. Ben bugun akşam 18.15'te 1 kontrat gümüş long açtım, 15.30 MB kuru 6.95 idi... akşam pozisyon açarken de 18.15 spot 7.00 olsun...
    Ertesi sabah 10'da kapattım. O sırada spot dolar 7.00 idi; 15.30 MB kuru 7.05 ...
    Kar ettim mi, ettiysem ne kadar ettim?

Aracı kurumun dediğine göre spot kurun bir önemi yok, gün içi bütün işlemler 15.30 MB kuruna göre hesaplanıyormuş. Ama bu bana potansiyel olarak ciddi kar imkanı veriyor gibi geldi 15.30 sonrası dolarda sert hareket olursa, o yüzden bir sorayım dedim...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. Bende tam şuan milletin sasa da yaptığı Pegasus short ile hemde böyle ay ortasında gelecek aya taşıyarak 48 tlden başlayarak short basmıştır 10 ile başladım malûm o zaman teminat fiyatı da artırıldı vs derken portföy yuzde 60 erimiş ti..
    Hatta burada çok tanınan bir teknikci abi ben kendimi korudum stop oldum vs demişti bizi gelecek aya shorta atmıştı..
    Bizde o bizden fazlasını bilirdir zaaar dedik ve ..finito...
    Bu piyasa da kimse kimse den fazla bilemez viop için konuşuyorum...
    Viop ta özellikle Temel verinin bir gram önemi yoktur..
    Bu hisse pddd fk uçmuş short demekle olsa bu işler niye herkes zengin olamıyor o zaman[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Aynen 8 sene önce kurduğum portföyü yüzde 9 daha az lotla yeniden kurdum.. Bana kumbara misali hisse toplamak yarıyo bunu anladım.. İsterse borsa 50 bine düşsün her ay toplayınca borsa düşmüş çıkmış umurunda olmuyo insanın.. Aldığının temettülerde kaymağı..

Sayfa 255/1002 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •