Bende tam şuan milletin sasa da yaptığı Pegasus short ile hemde böyle ay ortasında gelecek aya taşıyarak 48 tlden başlayarak short basmıştır 10 ile başladım malûm o zaman teminat fiyatı da artırıldı vs derken portföy yuzde 60 erimiş ti..
Hatta burada çok tanınan bir teknikci abi ben kendimi korudum stop oldum vs demişti bizi gelecek aya shorta atmıştı..
Bizde o bizden fazlasını bilirdir zaaar dedik ve ..finito...
Bu piyasa da kimse kimse den fazla bilemez viop için konuşuyorum...
Viop ta özellikle Temel verinin bir gram önemi yoktur..
Bu hisse pddd fk uçmuş short demekle olsa bu işler niye herkes zengin olamıyor o zaman[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördüğüm en saçma hamle..bu hareketi covid ilk çıkışında ya da düşüşün de yapmayan adam bence buraya grafik falan atmasın kusura da bakmasın...
Gerçekler..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalnız borsa ben 12 ocakta hisselerimi sattığımdaki zirvesini geçemedi. Artı sattığım portföy 12 şubatta yerine koyduğumda sattığımın yüzde 2 yukarsındaydı. Altın konusunda bi şey diyemem tepeden yüzde 18 düşmüş bi enstrüman alıyorum bi yüzde 9 daha düşüyor.. Bu konuda söylücek lafım yok.. Ama kötü bi pair trade oldu diyelim herkesin başına gelebilir..
Yer İmleri