Bilanço güzel satışlar iyi, ilk ceyrekteki berbat bilanço düzeldi hissenin imajı iyileşti ama yazikki kimse kalmadı. Kalan sağlar bizimdir. [emoji16]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilanço güzel satışlar iyi, ilk ceyrekteki berbat bilanço düzeldi hissenin imajı iyileşti ama yazikki kimse kalmadı. Kalan sağlar bizimdir. [emoji16]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu akşam akkiyor emunukee... Bir güzel haber daha[emoji56]![]()
Etkisi sıfır olur, öncelikle bilanço. Zaten bir anda böyle doldura doldura gitmesinde bir hayır varmış. Finansal hatalar yapılmamış olsa dehşet bir bilanço gelirdi. Buna da şükür diyorum.
topigi kendi Malı gibi i gören lüzumsuzlar oldukça kimse zaten yazmaz.
Nostaljik başlık oldu buralar, çağın gereklerine artık uymadığı için kimse gelmez, bizler çok eski olduğunuz için arada bir geliyoruz.
telegram ve twitter varken buraya bakmak zorM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bol kazançlar ben de az miktar hala tutuyorum maliyet baktım bugün sıfırın da altında al sat biseyler yapmışız bala.
Bilanco getirirse fiyata bakmam gene dalarım eski göz ağrımız ama bi hele atlamayalım bakalim çakalları çoktur klimanın...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri