Sayfa 306/602 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. YABANCI PAYI EN ÇOK ARTAN HİSSELER 09.02.202İ -16.02.2021
    Hisse Güncel oran(%) Oran değişim(%)
    ALBRK 19.2 / 4.7
    OZKGY 11.75 / 2.86
    YATAŞ 38.12 / 2.32
    ALCTL 3.07 / 2.15
    ISMEN 23.41 / 1.68
    BAGFS 3.25 / 1.43
    ALGYO 3.47 / 1.37
    TUPRS 48.39 / 1.20
    GARAN 65.54 / 1.08
    TTKOM 53.83 / 1.03

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam son on gündür 17.50 civarı dillendirdim iz sürdüm koku aldım ve kuyruğundan tuttum.Kısacası temel ve teknik bir araya gelince hareketini yapıyorlar.% 30 üzerinde kar bıraktı ha lotlarım azdı o başka.Sermayem az olduğu için çorba parasını çıkartabiliyoruz sadece.Yarın belli olur devam etmese 22.24 lerin üzerinde kalıcılığa bakarım.Bazen tamahkar ve fazla açgözlü olmamak gerekiyor.Giden gitsin sıkıntı yok inen insin gene sıkıntı yapmam.Fırsatlar bitmez.
    Şimdide ALGYO nun kuyruğunu tuttuk orta vadede bu sermaye çuvala sığmaz diyorum.Sermaye artışı eninde sonunda yapacaklarına inanıyorum.Baksana bedelsizler kaç kat gittiler.Bunun nesi eksik.Gitmeyenlerden ERBOS oda yola çıkmış gidiyor.Bu güzide pırlanta olan şirket buraları hakkediyor mu? Bence hayır.Ozaman lazım gelen sabırla kuyruğundan tutmak.Kesinlikle YTD.
    Evet takip ediyorum sizi başarılarınızın devamını dilerim.

3. Vkgyo ve ISGYO ucuz kalan gyo lar . Bugün halkbank haberi inşaallah ülkemiz ve borsa için olumlu ve iyi olur ...

4.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Vkgyo ve ISGYO ucuz kalan gyo lar . Bugün halkbank haberi inşaallah ülkemiz ve borsa için olumlu ve iyi olur ...
    En başından beri söylüyorum ABD ile yeni süreçte çok ciddi sıkıntılar yaşayabiliriz. Önümüzdeki süreçte en ciddi konulardan biri olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Evet takip ediyorum sizi başarılarınızın devamını dilerim.
    Çok teşekkür ederim Hakan hocam .Öğrenmek için çaba sarfediyoruz.Bende sizlere başarılar diliyorum.

6. Bence anlaşma yolları açılacaktır. Nisan a kadar testere modunda borsa hareket eder . Halkbank in bugün tavan olması. Borsa açısından olumlu olacaktır....

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Vkgyo ve ISGYO ucuz kalan gyo lar . Bugün halkbank haberi inşaallah ülkemiz ve borsa için olumlu ve iyi olur ...
    üstadın bankaların hızlandığı zamanki uyarılarını hatırlayınız...

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam son on gündür 17.50 civarı dillendirdim iz sürdüm koku aldım ve kuyruğundan tuttum.Kısacası temel ve teknik bir araya gelince hareketini yapıyorlar.% 30 üzerinde kar bıraktı ha lotlarım azdı o başka.Sermayem az olduğu için çorba parasını çıkartabiliyoruz sadece.Yarın belli olur devam etmese 22.24 lerin üzerinde kalıcılığa bakarım.Bazen tamahkar ve fazla açgözlü olmamak gerekiyor.Giden gitsin sıkıntı yok inen insin gene sıkıntı yapmam.Fırsatlar bitmez.
    Şimdide ALGYO nun kuyruğunu tuttuk orta vadede bu sermaye çuvala sığmaz diyorum.Sermaye artışı eninde sonunda yapacaklarına inanıyorum.Baksana bedelsizler kaç kat gittiler.Bunun nesi eksik.Gitmeyenlerden ERBOS oda yola çıkmış gidiyor.Bu güzide pırlanta olan şirket buraları hakkediyor mu? Bence hayır.Ozaman lazım gelen sabırla kuyruğundan tutmak.Kesinlikle YTD.
    ALGYO da bank of un satışları bitmeden gideceğini sanmıyorum

Sayfa 306/602 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •