Sayfa 214/330 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. merhaba arkadaşlar şirketimiz gayet güzel karlılıkta güzel daha ne olsun Kendi dinamikleri ile giden ve üzmeyen bir şirket Genelde şirketler sıkıntıda bırakın para vermeyi kendilerini götürmrkte güçlük çekiyolar Sarkuysan gibi sayılı şirketler hem kazanıyo hemde temettü veriyo Ben bunların kıymetini bilelim derim Sn Çaycı sağolsun elinden gelen yapıyo ve böyle bir ortamda görülüyo zaten Küçük çaplı tavan giden şirketlerle bunu karıştırmamak lazım Herkese bol kazanç sevgiler

2.  Alıntı Originally Posted by surungen Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar şirketimiz gayet güzel karlılıkta güzel daha ne olsun Kendi dinamikleri ile giden ve üzmeyen bir şirket Genelde şirketler sıkıntıda bırakın para vermeyi kendilerini götürmrkte güçlük çekiyolar Sarkuysan gibi sayılı şirketler hem kazanıyo hemde temettü veriyo Ben bunların kıymetini bilelim derim Sn Çaycı sağolsun elinden gelen yapıyo ve böyle bir ortamda görülüyo zaten Küçük çaplı tavan giden şirketlerle bunu karıştırmamak lazım Herkese bol kazanç sevgiler
    Sayın sürüngen biz kırk yıllık sarkunsaycıyız.
    merak etme bilmediğimiz birşeyi Yok. Onun için buradayız.
    Çaycıya Kızdığımız olsa da sarkuysanı seviyoruz.
    Bence siz sarkuysanın yatırımcı ilişkiler bölümü personelisiniz. Bizim merak ettiğimiz konularda biraz açıklama yaparsanız çok memnun kalacağız,
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

3. Bı tavan yaptın mı catliyorsun ertesinde eski yerine dönmek için

4.  Alıntı Originally Posted by surungen Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar şirketimiz gayet güzel karlılıkta güzel daha ne olsun Kendi dinamikleri ile giden ve üzmeyen bir şirket Genelde şirketler sıkıntıda bırakın para vermeyi kendilerini götürmrkte güçlük çekiyolar Sarkuysan gibi sayılı şirketler hem kazanıyo hemde temettü veriyo Ben bunların kıymetini bilelim derim Sn Çaycı sağolsun elinden gelen yapıyo ve böyle bir ortamda görülüyo zaten Küçük çaplı tavan giden şirketlerle bunu karıştırmamak lazım Herkese bol kazanç sevgiler
    Sasa 11 Şubat Tarihin de 2 adet kap açıklaması göndermiş. Bu haberlerde 2 ayrı yatırımdan bahsetmiş. 1. yatırım 935 milyon dolarlık bir yatırım. Bitiş tarihi 2023. Bu yatırım bittiğin de şirket 200 milyon dolar ilave fvök elde edecek. Bu bilgi şirketin son açıklanan faaliyet raporunda var. 2. planlanan Yatırım devasa bir yatırım toplam 11.8 milyar dolarlık bir yatırım. Bu yatırımın içinde liman yapımı da var. Şirketin beyanı bu yatırımın 2029 yılında bitmesi ve bu yatırımın bitmesi ile şirket cirosunun 14 milyar dolara çıkacağı şeklinde. Bu bilgi de şirketin web sayfasına girildiğinde açılan tanıtım videosunda var.
    Birincisi bu bir yatırım tavsiyesi değildir.
    İkincisi "küçük çaplı tavan giden şirket" bir haftadır tavan.
    Dün +9 yapan şirket bugün -6 , bu mudur büyük şirket reaksiyonu.

5.  Alıntı Originally Posted by Cezaa Yazıyı Oku
    Sasa 11 Şubat Tarihin de 2 adet kap açıklaması göndermiş. Bu haberlerde 2 ayrı yatırımdan bahsetmiş. 1. yatırım 935 milyon dolarlık bir yatırım. Bitiş tarihi 2023. Bu yatırım bittiğin de şirket 200 milyon dolar ilave fvök elde edecek. Bu bilgi şirketin son açıklanan faaliyet raporunda var. 2. planlanan Yatırım devasa bir yatırım toplam 11.8 milyar dolarlık bir yatırım. Bu yatırımın içinde liman yapımı da var. Şirketin beyanı bu yatırımın 2029 yılında bitmesi ve bu yatırımın bitmesi ile şirket cirosunun 14 milyar dolara çıkacağı şeklinde. Bu bilgi de şirketin web sayfasına girildiğinde açılan tanıtım videosunda var.
    Birincisi bu bir yatırım tavsiyesi değildir.
    İkincisi "küçük çaplı tavan giden şirket" bir haftadır tavan.
    Dün +9 yapan şirket bugün -6 , bu mudur büyük şirket reaksiyonu.
    Sayın Cezaa, Arkadaşın mesaisi saat 4 te bitiyor. Bugün cevap bekleme.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

6. Bakır fiyatları bugün de uçuşta, kısa vadede pazarı daraltip enflasyondan dolayı işleri olumsuz etkiliyor görünebilir ancak dünya çapında ihtiyaç artıyor bakıra yönelik

7. Sn arpacı 55 arkadaşım ben şirket personeli deyilim Sizler gibi şirket hissedarıyım kısmetse birgün tanışırız Ayrıca yenide deyilim Kendi işlerimde var Kazançın nekadar zor olduğunu bilenlerdenim özellikle bu zamanda Sasa da gerçekten güzel bir hisse benim kasteddiğim çok sığ tamamen spekülatif oyun kağıtları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
     Alıntı Originally Posted by sailor06 Yazıyı Oku
    Üstad günaydın, Kastamonu konusu nedir? Önceki sayfaları okumaya fırsat bulamadım, biraz açar mısınız? Teşekkürler.
    ben kastamonuda 3 yıl kaldım... hanönü nden birçok kez geçtim. dikkat edin orası kastamonu... ayı çıkabülü, domuz çıkabülü...
    Kastamonu 10 km...
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

Sayfa 214/330 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •