Ya bu temmettü
senin hissenin değerini düşürüyor
düşen kısmını sana nakit veriyor o değil mi
kedi burada ise ciğer nerede ?
bunun neresi yatırımcı için karlı ben anlamadım üstat
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Temettüde, şirketteki ortaklık payım değişmeden kâr payı alabiliyorum ve bu parayla yeniden hisse alıp sahip olduğum hisse sayımı arttırarak ortaklık yüzdemi arttırmış oluyorum ama bedelsizde hiçbir şey almadan elimdeki hisse sayım artıyor sadece...
Parasal toplam olarak bedelsiz daha iyi gibi ama uzun vadede temettü ile hisse oranım sürekli artacağı için çok daha kârlı oluyorum...
Bunu önceki 4 yılda OYAKC ile test ettim ve kârlı çıktım bu işten...
Hisse satmadan gelir elde ettim, bu parayla geçindim ve arta kalan parayla hisse sayımı arttırdım. Gün geldi OYAKC prim yaptığında elimdeki temettülerle aldığım hisseler çok daha fazla getiri sağladılar...
Elimdeki paranın mazisi böyle başladı... Daha eski mazisi de var ama o çoook eskilere dayanır...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yaylanın çimenine kuzuları yaymıştım 4550 irtifada kurtlar saldırmış)
Neyseki bir kısmı kurtuldu.Yüksek irtifaya kaçırdım)
19-02-21
20-02-21
Bir de bana diyorlar. Çok işlem yapma diye. yahu siz nası böyle trader oldunuz. Bakın kötü yola düşersiniz. Zaten benim mermim sınırlı öyle her yere dalıp çıkamam. Şurda hem eğlenioruz hemde para kazanıyoruz. Yatırımcılık zor zenaat kardeşim sıkıntılı bir süreç biz sadece bu sıkıntılı sürece bir ses bir nefes olmak babında accık hareket katıyoruz. Ha bu arada accık bonibonlarımız da artıyor olabilir. Asıl mesele bonibonları nerde yiyeceğiniz. Demi beyaz atlı!!! şşt sana diyom öyle kulağının üstüne yatmak yok.
Bugün şöyle alttaki videoyu izleyinde kulağınızın pası silinsin.
https://youtu.be/7BNPyW6oKXk
Hepinize mutlu ve huzurlu bir haftasonu dilerim.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
On numara selim müzisyenlik yaptığım günler geldi şimdi aklıma.![]()
Yer İmleri