Sayfa 79/1044 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Sen ne zaman almayı düşünüyorsun Selim...

Ona göre tedbir alalım...
    Bugün niyetim vardı ama bütün gün yayla da uğraştım . İnşallah yarın başlarım. Ne yapalım yukarı mi aşağı mı gidelim üstadım. İstersen önce bı yukarı yapıp aşağı basalım. Bana farketmez taşımayacagim nasıl olsa . 1-2 tür dönerim.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    DİKKAT !!!
    Başlık basıldı. Merhaba Lütfü Kardeşim, Öyle bi arkadaşa bakıcaktım modunda olmaz, bu beyaz atlı mır mır la başedemiyoruz.
    Selim hocam bildiğim kadarıyla;

Beyaz Atlı bu işi kapmış,
    elindeki hisse sayısı 10’u aşmış,
    doğru hisseleri seçip seçip parayı basmış,
    yükseleninde gözünün yaşına bakmadan satmış...

Ben Mırmır hocamın kibarlığına ve neşesine hep hayranım Allah bozmasın, bir de bunların üstüne zaman içinde uyguladığı yatırım mantığına hayran oldum ama ben hala uygulayamıyorum, ben portföyümü çok şükür 8 ay önce çeşitli hale getirdim ama en fazla 6 hisseye çıktım şuan 5 kaldı daha aşağı düşürmek istemiyorum, çünkü çeşitlilik cidden büyük avantajlar sağlıyor hem maddi olarak hem psikolojik olarak, bir hissemiz düşse diğeri yükselip hem portföyü hem psikolojimizi dengede tutuyor, hatta öyle anlar oluyorki portföyde tavan giden hisse olmasına rağmen portföyde artış olmuyor ama en azından düşerkende ona göre düşüş oluyor biri agrasif düşse bile diğerleri daha az düşünce o çok düşeni ben takmıyorum (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Cumalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku

Ben Mırmır hocamın kibarlığına ve neşesine hep hayranım Allah bozmasın, bir de bunların üstüne zaman içinde uyguladığı yatırım mantığına hayran oldum ama ben hala uygulayamıyorum, ben portföyümü çok şükür 8 ay önce çeşitli hale getirdim ama en fazla 6 hisseye çıktım şuan 5 kaldı daha aşağı düşürmek istemiyorum, çünkü çeşitlilik cidden büyük avantajlar sağlıyor hem maddi olarak hem psikolojik olarak, bir hissemiz düşse diğeri yükselip hem portföyü hem psikolojimizi dengede tutuyor, hatta öyle anlar oluyorki portföyde tavan giden hisse olmasına rağmen portföyde artış olmuyor ama en azından düşerkende ona göre düşüş oluyor biri agrasif düşse bile diğerleri daha az düşünce o çok düşeni ben takmıyorum (:
    Lütfü kardeşim hoş gelmişsin...

Portföyde çeşitlilik iyidir. Çok güvendiğin ve emin olduğun, temeli sağlam ve geleceği olan hisse olduktan sonra 1-2 hissede de sorun yok ama dediğim gibi para kazanmalı ve geleceği olmalı...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bugün niyetim vardı ama bütün gün yayla da uğraştım . İnşallah yarın başlarım. Ne yapalım yukarı mi aşağı mı gidelim üstadım. İstersen önce bı yukarı yapıp aşağı basalım. Bana farketmez taşımayacagim nasıl olsa . 1-2 tür dönerim.

Şimdilik önce yukarı yaptır bakalım, dün kaptırdıkları mallardan sonra ne yapacaklar görelim...

Kaç kademe kaldırabiliyorsun... Ona göre satışları hazırlayayım...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

Görüşemedik yaylada ben bugün 4350 rakımlards kamp kuracağım.Beklerim)

sn. koçari 'nin sayfasında paylaştığım PRKME yorumum...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Haftanın son günü PRKME için günlük grafiği bir hatırlayalım ve beklentimizi görelim...

Uzun süredir kıramadığı 5.90 'ları kırıp üzerinde kalmaya çalışıyor. Burası çok önemli bir dirençti ve şimdi destek oldu. Son düşüşte buranın altına vermediler...

Benim TA_Sistem 'e göre de 6.40 önünde duran en yakın engel. Zaten şu anda olumlu durumda ve renk yeşil, bir de bu seviyeyi egale ederse balından yenmez olur...

1 Şubat
    tarihinden bu yana, 5.90 direncini kırmış ve 5.90 - 6.40 bandında sıkışık bir şekilde hareket ediyor. Burayı da kırarsa artık yepyeni bir dünyaya adım atabilir...

Gönül ister ki, daha çok alıp destek vereyim ama ancak bu kadar oluyor. Yine de imkanlar ölçüsünde maksimum seviyede destek vermeye çalışıyorum...

Birazdan Takasta önemli bir durum görürsem grafiklerini atarım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku

Günaydın Genşşşler
    sevgili Lütfi abim, hani eskilerin bi lafı var "ben bunun gençliğini bilirim".

Aynısını bende yapıyorum. Ama benim bonibonlar hep az. Bi türlü çözemedim bu işi. Bu beyaz atlı arada ek iş falan mı yapıyor nasıl oluyor anlamadım.

ama üstadıma katılıyorum. Biz nerde çer çöp var onun peşindeyiz. Bu yatırım felsefesine bi türlü alışamadık. alışmadık ta durmuyor.Varsa yoksa ekşın .. Yaşlanınca bu işler nasıl olacak çok merak ediyorum. .. herşey nasip kısmet

GP abi kıpraşma artık vakit geçti. Sana sorduğumda dehleyip alttan alacaktın. Artık kıpraşma bekle maliyet üstü olsun.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 79/1044 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •