Vay be sansa bak ayagım ugurlu geldi. Keşke 10 dene daha alsaymısım . sahsen ben sermaye artırımı son rası temuzz gibi yıldız pazarına geçecegini düşünüyorum amolsun bakalım. Alt pazarrrdaiyi olur bundan sonra kagıdın kaderını patron belırleyecek. Derse kji ben yunanistan dakı sırtketı aldım ve ortaklar para koyun bizde al baba dıyecegız. canakkaledekı arazıyı madıı olarak degerlendırırse mıss gıbı 6 aya yıldız pazarda oluıyoruz. Maşallah haber benı cook sevındırdı :D
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
Bugün dardl alabnılmek için ciddi mal satmıstım krediden cıkkmam gerekmişti .34 kaldırdım 33 kapanınca üzülmüştüm. nasip işte
Namık Kemal
Dardi yine yaptı yapacağını. Karanlık odadan taban ile çıktı. Akabinde pazar değişikliği haberi.
Gerçi Ralyh ve Frigo pazar değişikliğinde durağandı. Bizim ise beklentilerimiz hala var. Yunanistan ve yüksek bedelli.
Geçenlerde yazdığım gerçekleşmek üzere, yüksek bedelli için sermaye tavanını yükseltme girişimi.
Namık Kemal
Bu arada sermaye tavanı 85 milyondan 595 milyona çıkarılma girişimi demek %700 bedelli anlamına geliyor gibi..
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Zaten tam 7 kat artırılıyor. Bir anda bedelli yapsın. Çünkü bugünlerde yüksek bedelli revaçta.
Yer İmleri