Sayfa 971/996 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yine dolar gayme topigi deye başka bir yere daldım galiba, oradakiler ABD ne üretiyor deye sormazdılar sanırım?
    https://mobile.twitter.com/e507/stat...81461360951300

mal ve hizmetleri daha az talep görüyor. Sürekli cari açık veren ABD'nin kümülatif verecek tutarı (net intn'l investment position) da bu sayede 12 yılda 2'den $14 trilyona çıktı! Karşısında; 5 büyük ihracatçının $13 trilyonluk artısı var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Demekki seninde bilinçaltında 6,5 yatıyor yakalandın bende 6,89 da geldiğinde 100k dolar aldım 6,95 e geldiğinde sattım bir forumdaş o gün dedi bekleseydin 7.03 ten satardın cevap dahi yazmadım

Bugün kur 6,95 gelsin bir 6,70 e 150k daha alırım böyle böyle benim dolar maliyetim düşecek daha fazla
    Demekki sende yukselecegine inaniyosun, ama elinde olanlara sattirip daha düşükten almaya calişiyosun
    Allah gonlune gore versin.

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gecen gun konu oldu.

Acaba Osmanli Malta adasini almis olsaydi, bugun o ada bu gucte olurmuydu ?

Yoksa, bizim Bozcaada, Gokceada gibi iki adami ?
    Aha bir tane daha aklı başında sandığımız kişi, Maltayı Giritlen, Sardunyaylan, Sicilyaylan, Korsikaylan falan kıyaslayın Bozcaada, Gökçeadaylan değil.

Ben de size, gücünün sebebini söyleyeyim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

İktisat hocaları, herşeyi makul açıklarlar. Fakat, olucağı değil. Olanı. Türkiyeye fon girişi şu ortamda hayaldir. Gelen sıcak para trade edip gidecek. Bu ortamı sağlayanlar. Ne yaptıklarının elbet farkında lakin onlar için önemli değil. Çünkü faturayı millet ödüyor herzamanki gibi. Tek değişken bu sefer bu faturayı öderken, çoğu vatandaş pek bi memnun. Buda başımıza çok daha sıkıntılar gelir demektir. Bana göre.

5. tryusd 50 haftalık üstünde net kapanış yapıyor.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Aha bir tane daha aklı başında sandığımız kişi, Maltayı Giritlen, Sardunyaylan, Sicilyaylan, Korsikaylan falan kıyaslayın Bozcaada, Gökçeadaylan değil.

Ben de size, gücünün sebebini söyleyeyim.
    Biri karadenizi, diğeri akdenizi tutuyor. Bence tek sonucu olurdu. Yunanlılar malta’da hak iddaa eder. Bulduğu ufak tefek adacıklar üzerinden tüm aradaki bölgeyi münhasır ekonomik bölge ilan ederdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Alıcağmız adaları önceden yazdıydım giritlen mal bi ada olan malta
    Diğerleri asortik kaçar

8. Zakynthos u da alabilirik
    Oradaki çılgın partilere hep katılma istemişimdir

Sayfa 971/996 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız