Sayfa 593/1040 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8320 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    E o zaman gidin alın bitcoini,altınla ne alakası var,bu topik altın alayım mı altın ne olacak diye düşünenlerin topiği,hızla zengin olmayı düşünen adamın burda ne işi var,ben öyle biri olsam bu topiği okumam bile.
    Ben de onu diyorum devir degisti hala nasil buna yatirim yaptim diye...kirsal adam isi bu..2021 olmus bu kafadan kurtulmaliydim..hele fiziki olayi sacmalik..

2. Devrin değişip değişmediğini zaman gösterir.
    Henüz erken
     Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Ben de onu diyorum devir degisti hala nasil buna yatirim yaptim diye...kirsal adam isi bu..2021 olmus bu kafadan kurtulmaliydim..hele fiziki olayi sacmalik..

3.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Jim Rogers da bizim trakyalı köylülere benziyor zaten.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

4. Ben kendime 10 milyon adetlik Kripto para sistemi yaptım ilk 2 milyon Coin'i tanesine 100$ Elektrik/Donanım tüketerek ürettim ve kendime ayırdım.Gerisini madencilere sundum onlar da sevdiler saağossunlar, son Coinleri tanesine 1Mil.$
    Elektrik/Donanım maliyetiyle üretecekler.İşin sonunda Benim 2 terelyon dolarım olacak!.. Komşularım da sevdi bu işi onlar da bir kaç yüz benzer bir sistem yapacaklar.! Enerji santrallarını öttüreceeez iişaallah. Bi de para kazanmak zor derler!
    Taş kesileceksiniz taaaş! Ben 100$dan aldım diye çekinme sen de 50bin$dan al, nasıl olsa 1Mil.$dan satacaaz.!
    Son düzenleme : METEPOSTA; 22-02-2021 saat: 11:32.

5.  Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Devrin değişip değişmediğini zaman gösterir.
    Henüz erken
    evet zaman gosterir de adam girmiş 10 binde cıkmıs 50 binde ..zaman en kıymetli hazne ve adam işin bitirmiş cıkmıs gitmiş. yok elektrik ihtiyacı yok sıfırlanacak vs. sıfırlansa ne olur adam cekmiş parayı işi bitmiş.

bu da 3000 dolar olsa yada 5000 dolar olsa ne olur olmasa ne olur? bir de kaç vakite olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    evet zaman gosterir de adam girmiş 10 binde cıkmıs 50 binde ..zaman en kıymetli hazne ve adam işin bitirmiş cıkmıs gitmiş. yok elektrik ihtiyacı yok sıfırlanacak vs. sıfırlansa ne olur adam cekmiş parayı işi bitmiş.

bu da 3000 dolar olsa yada 5000 dolar olsa ne olur olmasa ne olur? bir de kaç vakite olacak.
    1 e 5 kazanç sizi etkileyen sanırım. Eğer öyleyse bunu kumar masasında da elde edebilirsiniz. Bu forumda sanıyorum insanlar genelde enflasyon üzeri getiriye tavlar. Kullandığınız kelimeleri özenle seçerseniz formun kalitesi korunmuş olur.

VIA_A1_Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku

Patlayana kadar her balondan, her laleden, her ponziden müthiş paralar kazanabilirsiniz.
    Çiftlikbanktan bile iyi para kazanıp vaktinde çıkanlar vardır muhakkak.
    Böyle şeyleri satın almak marifet değil, patlamadan önce malı başkasına kitleyip çıkabilmek marifet.
    Lale balonunda bir soğan karşılığında evini veren adamlar da kısa zamanda 10 ev parası kazanmayı umarak vermişlerdi.
    Ama sonunda birinin elinde patlıyor bu meret.
    O kişi neden siz olmayasınız?
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

''Artan 10 yıllık ABD Hazine tahvili faizleriyle beraber Afrika Randı öncülüğünde gelişen ülke para birimlerinde yüzde 1,3'e varan kayıplar yaşanırken Türk Lirası dolara karşı yüzde 0,8'den fazla değer kaybederek yeniden 7 seviyesinin üzerini gördü.''

du bakalım, kıllanma başladı..

Sayfa 593/1040 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •