Sayfa 681/2460 İlkİlk ... 18158163167167968068168268369173178111811681 ... SonSon
Arama sonucu : 19680 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

Para basmayı sizden öğrenecek değil.
    J yellen

“Bitcoin'in bir işlem mekanizması olarak yaygın olarak kullanıldığını düşünmüyorum. Korkarım çoğu zaman yasa dışı finansman için kullanılıyor. İşlemleri gerçekleştirmenin son derece verimsiz bir yolu ve bu işlemlerin gerçekleştirilmesinde tüketilen enerji miktarı şaşırtıcı. Oldukça spekülatif bir varlık. Bence insanlar aşırı derecede oynak olabileceğinin farkında olmalı. Yatırımcıların yaşayabileceği potansiyel kayıplar konusunda endişeliyim."

https://tr.sputniknews.com/abd/20210...tcoin-uyarisi/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Merkez Bankası rezervleri eksi 48 milyar dolar iken, dün reis artı 95 milyar dolar olarak açıkladı.
    Arada 143 milyar dolarcık fark var.
    Swapları mı dikkate almadı acaba?

Ortamlarda dolar düşüyor dersin kim bilecek
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

4.  Alıntı Originally Posted by HATAKE Yazıyı Oku
    Ortamlarda dolar düşüyor dersin kim bilecek
    Araştırmalar Türk toplumunun zeka yaşının 11, konsantrasyon süresinin (ilgisini çeken bir konu ise eğer)17 dk ve algı kapasitesi de 4 kelimelik cümleler , mecburi eğitimde zorunlu okutulan kitaplardan sonra okunan kitap sayısının aile başına yarım kitap olduğu yönünde. Şimdi durum bu olunca mb rezerv açığıymış, dış borçmuş, cari açıkmış vs vs büyük çoğunluğun algısı dışında. o kitle ancak maaşı yatmazsa, markete gidip uygun fiyata ürün alamazsa, hastaneye gidip muayene olamazsa, ilacını alamazsa algısı çalışır.
    Üzücü ama ülke gerçeğimiz bu Tabi bunu tek başına ülkeyi eleştirmek için demedim, kuzey avrupa ülkeleri dışında birçok ülkede oranlar yakın çıkabilir. ABD de trump destekçilerini de gördük.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Araştırmalar Türk toplumunun zeka yaşının 11, konsantrasyon süresinin (ilgisini çeken bir konu ise eğer)17 dk ve algı kapasitesi de 4 kelimelik cümleler , mecburi eğitimde zorunlu okutulan kitaplardan sonra okunan kitap sayısının aile başına yarım kitap olduğu yönünde. Şimdi durum bu olunca mb rezerv açığıymış, dış borçmuş, cari açıkmış vs vs büyük çoğunluğun algısı dışında. o kitle ancak maaşı yatmazsa, markete gidip uygun fiyata ürün alamazsa, hastaneye gidip muayene olamazsa, ilacını alamazsa algısı çalışır.
    Üzücü ama ülke gerçeğimiz bu Tabi bunu tek başına ülkeyi eleştirmek için demedim, kuzey avrupa ülkeleri dışında birçok ülkede oranlar yakın çıkabilir. ABD de trump destekçilerini de gördük.
    syn Pit özellikle trafikte kimseyle tartışmıyorum haklı olsam bile hep alttan alıp özür dileyip yol veriyorum ab yaptırımı s400 olağan kongre anayasa derken mart ayı geliyor... inşallah ülkemiz adına en az hasarla gündemleri atlatıp yolumuza devam edebiliriz saygılar
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

6.  Alıntı Originally Posted by HATAKE Yazıyı Oku
    syn Pit özellikle trafikte kimseyle tartışmıyorum haklı olsam bile hep alttan alıp özür dileyip yol veriyorum ab yaptırımı s400 olağan kongre anayasa derken mart ayı geliyor... inşallah ülkemiz adına en az hasarla gündemleri atlatıp yolumuza devam edebiliriz saygılar
    doğrusunu yapıyorsunuz hiç gereği yok. Tartışma ve kavganın kaz***** olmuyor. Bizler zekamızla fark yaratıp, kendimize, etrafımıza ve ülkemize faydalı olmalıyız.
    saygılar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. Doların biraz çıkışa geçmesi bisti de olumlu mu etliyor ne birazcık canlılık geldi.. Dolar bazında hisseler ucuzluyor da ondan mı?

U.S. 10 Year Treasury US10Y:U.S.
    RT Quote | Exchange
    Yield | 8:31 AM EST
    1.393%+0.029

U.S. 30 Year Treasury US30Y:U.S
    Yield | 8:33 AM EST
    ]2.264%+0.065

ABD uzun vadeli tahvilleri faizlerindeki yükseliş hızlanıyor,özellikle 30 yıl vadeliler kopacak izlenimi veriyor.

https://www.cnbc.com/quotes/US30Y

Sayfa 681/2460 İlkİlk ... 18158163167167968068168268369173178111811681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •