Yanılmak istemezdim ama, daha önce de söylediğim gibi gidişat 15.39 gapına doğru.
Pardon yanılmak isterdim yazacaktım. Kimseninin zarar etmesini elbet istemem. Sonuçta bu benim ön görümdü
kardeş varlık fonu imtiyazı kaldırıp şirketi özelleştireceğim dediği an rakam yok hissede.. fiyat veremezsin...
aksi takdirde. teknik analiz yapıp durmayın.. teknik analiz diye birşey yok. boşlukmuş vs. hepsi yalan dolan..
eyvallah...
belki seçim olur yeni iktidar gelir bu varlık fonunu kapatır. umut tükenmez. yoksa bu şekilde varlık fonu şirket al satlarda çağrıda yapmıyor hiçbir faydası yok hisse sahiplerine gelişmelerde..
ne çağrı var ne birşey var... eeee
yatırım yap ülkeye...
te allam ya...
yazdıkça rahatliyorum...
Sayfalar sayfaları aşmış
Yazan yazana
İpe sapa gelir bir tane dişe dokunur bilgi yok
Adam yazmış ohhh rahatlıyorum demeyide utanmadan çekinmeden eklemeyi habis görmemiş
Forum mastürbasyon yeri olmuş
Tamam bizde günlerdir kızıp arada bir yazıyoruzda
Bu kadar saçma sapan şeylerle sayfaların dolmasıda burayı okunmaz gereksiz boş beleş bir yer yapıyor
Şartlar belli hisseye bariz operasyon çekti bir takım eller
Kim olduklarını bilmek imkânsız
İşkembeden atmak olmaz haliyle
Yabancı olduklarını şahsen biliyorum ama detay hangi fon bilmiyorum
Ben fiyatı saçma sapan işlemler silsilesiyle aşağı çekilip
Tarihinin en düşük fk seviyesine getirilen
8 yıllık karına piyasa değeri oluşturulan
Borsanın en karlı ve en ucuz hissesini de kalkıp oluşturulan algıya kapılıp
Bu fiyatlara vermem
Veren versin benim sorunum değil
Hatta kapanışta aldım
Bu fiyat benim için "madem bu bilanço ile bu fiyata çekme cesaretini kendinizde buldunuz bende aslanlar gibi alma cesaretini kendimde bulurum" fiyatlarıdır
Akşamdan akşama uğruyorum buraya
Bundan sonra haftada bir bakar geçerim
İpini koparanın saçmalamakta beis görmediği bir ortam ancak bu kadarını hak ediyor
Az insan çok huzur
Yer İmleri