Vay memleketimin borsası vay..
Ben, Otokar hissemizi ,17 Mart 2021 .Y.O.Genel Kurul gününe kadar yavaş yavaş 450 TL üzerine atar diye beklerken, Bugün 360 TL ye indik,iyi mi.?..
Vay memleketimin borsası vay..
Ben, Otokar hissemizi ,17 Mart 2021 .Y.O.Genel Kurul gününe kadar yavaş yavaş 450 TL üzerine atar diye beklerken, Bugün 360 TL ye indik,iyi mi.?..
Şurda bir kaç gün sonra it gibi saldıracak köpek yabancı, dünyada nerde görmüş %5 e yakın temettüyü bu köpekler.
Endeksde üçgen formasyonu var C yapıyor kitapsız robotlarda bunu fırsata çeviriyor , nereye baksam battık bitti diyen hüstatlarla dolu daha ulan bu endeks 2000 e gidecek diyen allahın kulu yok.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Şu sasadaki gibi bir ağa çıksa açıkçıların eline verse tavana çaksa şunuda ********ler pozu kapayamasa ne var be kardeşim.
Bugün otkarda üçgenin e noktası tamamlandıysa var ya büyük bir şahink formasyonu olacak nihahahaha
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
bunu kim yapıyor anlamadınız mı bu bizdeki medya varya goya borsa uzmanı görünüşlü kişileri medyaya çıkartırlar her saat borsa düşecek borsa çok şişti diye saat başı manşet haber yaparlar ve sonunda pisikoljiyi olumsuz etkilerler endeksdeki birkaç hissede de gevşeme başlar bizim ky de pisikoli morfinini yedi ya başlar seri şekilde satmaya onlar da hafiften destek atarlar aslında kendi kafalarındaki fiyatlara gelince altlardan alanlar gene onlardırve şaka yaptık dercesine hoooop yukarı ahanda haftaya olacak olan bu seyreyleyin o zaman cümbüşü
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Ne yazık ki (hala) kırılgan bir ekonomimiz var. Türkiye kalıbına sığmıyor, fakat kendi gösterebilmesi imkanları yeterli gelmiyor, birde üstüne dışardan maddi ve siyasi karşı ataklar ile karşılaşıyor. BOFA, CİTİ, DEUTSCHE'nin yaptıkları ortada. Buna bir de içerde kendi yarattığımız yapay sorunlar eklenince etkilerini BIST'te görüyoruz. Fakat geçen seneler göre ülke bu gibi sorunlara karşı daha kuvvetli ve piyasada eskisi kadar panik olmuyor. Hissedarlar tarafından bakarsak, bu gibi durumlar uzun vade yatırımın daha doğru olduğunu gösteriyor. OTOKAR hep uzun vadeci hissesiydi ve öylede kalması doğru olur. Bu sebepten son 2-3 günlük manipüle girişimler uzuncuları hedeflerinden saptırmamalı diye düşünüyorum.
Yer İmleri