Sayfa 139/747 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 5973 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Öyle ya da böyle, beklentili bir hissede bu denli sert düşüş anormal geldi bana. Daha düne kadar uuzn aradan sonra haftalık macd al vermişken, bugünkü sert gerileme ile macd tekrar sata döndü. Yarın ki hareket önemli hissenin niyeti açısından.
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bültende yok salıya bakacağız. Demek ki biliyordu ve demek ki bu SPK onayı önemli. Hımmmm yazalım bunu.
    YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bültende olumsuz sonuçlanan başvuruda yok....ama bugünkü satışın bir oyun olduğu açık.. oyak bastı , merill seyretti almadı... bakalım yarın oyunu nasıl oynayacaklar...

SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by alperonal Yazıyı Oku
    Bültende olumsuz sonuçlanan başvuruda yok....ama bugünkü satışın bir oyun olduğu açık.. oyak bastı , merill seyretti almadı... bakalım yarın oyunu nasıl oynayacaklar...

SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet bugün kü diğerleri gibi mal çıkma ve taşıtma değildi. Telagram gibi girip çıkanlara buranın zor olduğunu göstermek istediler. Açıkçası 65 milyon olmasa bende almazdım. Ama flama bayrak ve 65 milyon İçin biraz hırpalanmaya değer.

4. 65 milyon hisse adedi olarak ciddi üstünlük sağlar, tabiki bunu 1 kişi alırsa. Para şirkete gelecek. Muhtemelen bu hisse yani 65 milyon Rıza bey alacak ve parayı kendisi verecek. Belki bunu bir kurum eli ile yapabilir. Şayet böyle olursa Rıza bey şirkete verdiği 225 milyon karşılığında 65 milyon senet sahibi olacak. Bu 65 milyonu satmak isterse senedi 15-17 liraya getirmesi lazım. Yok satmak istemezse senet 4-6 arasında yılı kapatır.

5. Halka açıklığın tamamına yakın bir ortaklığı nominal değer yani 1 sermaye payı olarak 65. Milyon adet ortaklığı satmak çok sık rastlanan bir durum değil. Daha önce Banvit yaptı dediler ama pek incelemedim. Bugün tekrar geri almam tamamen 65 milyon hikayesini izlemek için oldu.

6. 0,8 krş değeri olan merkoyu 22 lirada alanı, 40 lira olacağına inanı gördüm. Buradaki sorun 65 milyonu kim alacak ve ne yapacak. Örneğin ben aldım, temettü beklerim satmam bu birinci yöntem. Ama Rıza sanırım ölene kadar temettü vermeyecek . Şirketin sahibi benim ya, 65 milyon lotu aldım ve atıyorum 225 milyon ödedim. Yahu bu 225 milyonun 1 yıllık faizi 42 milyon falan yapıyor. Düşünsene 1 yıl elimde bekleyecek ve 42 milyon faiz gelirim olmayacak. Demek ki 1 yıl beklemem. 65 milyonu alırım. Şirketim kar etmeye başladı bakın ilk 3 ayda 80-100 milyon kar geldi. Enerjileri topladım şunları halka arz ediyorum diye hisse fiyatını yükseltir, uygun yerlerden malı satarım . Kimse be olduğunu anlamaz bile. Tabiki bu bir senaryo.

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    65 milyon hisse adedi olarak ciddi üstünlük sağlar, tabiki bunu 1 kişi alırsa. Para şirkete gelecek. Muhtemelen bu hisse yani 65 milyon Rıza bey alacak ve parayı kendisi verecek. Belki bunu bir kurum eli ile yapabilir. Şayet böyle olursa Rıza bey şirkete verdiği 225 milyon karşılığında 65 milyon senet sahibi olacak. Bu 65 milyonu satmak isterse senedi 15-17 liraya getirmesi lazım. Yok satmak istemezse senet 4-6 arasında yılı kapatır.
    CAKIR24 hemen hemen aynı durumdayız. 65 mly satış sürecini görmek için burdayız. Onun için bugün hiç satmadım. Tabii gün sonu beklediğimden fazlası oldu ama sağlık olsun.
    Rıza Bey ortalama 225 mly luk hisse parasını cebinden vereceği hiç aklıma gelmemişti. Olabilir tabi. Ama bunun yerine bedelli de yapabilirdi. Sermaye tavanını da yükseltti bu da ileride bedelli yapabileciğinin emaresi. Bu kadar hisseye sahip olursa bedelli Rıza Bey e biraz ağır gelebilir.
    Tabii bu kadar hisseyi satarak halka dağıtmak o daha da zor bir ihtimal.
    Değişik bir deneyim olacak kendi açımdan.

meizu X8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 65 milyon mal satılacak, hisse taban olmuş. Ky fırsatını bulduğunda kaçmak isteyecek. Adrenalin bu nedenle fazla gösteriliyor. Borsanın tersine hareket etmeyi seviyor. Bu ileride faydalı olacak.

Sayfa 139/747 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •