Sayfa 71/1000 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    O değil de... ABD Brezilya borsaları falan kıpkırmızı .
    Yarın BİST’e fena çakacaklar gibi duruyor.
    Gibi derken ))))))))

2. Reis Naciye soracak. Naci ne kadar dolar aldın. 6,90 kadar düşerken. Hayır almadım efendim diyecek. Eeee Naci . O kad faiz verdin. Dolar o kadar düştü sen hiç almadın. tekrar faiz artırımı yapacam diyorsun. Damat senden daha iyiydi. Düşük faiz düşük enflasyon la gidiyorduk. Bundan sonra senin patron o. O ne diyorsa yap diyebilir.

3. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Çok iyi makas, teşekkürler cevap için.
    İleride ne olur bilemem ama bir süredir bu Kuveyt Türk bayağı müşteri dostu banka,dijital olarak aldığınız altınları istediğiniz gram aralığında külçe olarak da teslim ediyor...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    İleride ne olur bilemem ama bir süredir bu Kuveyt Türk bayağı müşteri dostu banka,dijital olarak aldığınız altınları istediğiniz gram aralığında külçe olarak da teslim ediyor...
    Valla sizin yüzünüzden, biraz evvel hesap başvurusu yaptım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. oo 1.5x faizde bu oluyorsa adamlar 80 lere sarsa(hiperenflasyon)
    ülkenin anahtarını bırakacaz demek...
    kapa aç dükkanı

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis Naciye soracak. Naci ne kadar dolar aldın. 6,90 kadar düşerken. Hayır almadım efendim diyecek. Eeee Naci . O kad faiz verdin. Dolar o kadar düştü sen hiç almadın. tekrar faiz artırımı yapacam diyorsun. Damat senden daha iyiydi. Düşük faiz düşük enflasyon la gidiyorduk. Bundan sonra senin patron o. O ne diyorsa yap diyebilir.
    Küçük bir ayrıntı;damat döneminde 128 milyar dolarcık bir kayıp var,bu şartlar altında değil bir Naci,Naciler ordusu gelse o hasar düzelmez...

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Valla Osmanoğlu, benim babam 93 yaşında onun tarrağı kalkarsa, o dediğin olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 71/1000 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •