Artan

445.060,00 10 13:55
173,80 10 17:48
363,50 9.98 17:47
23,16 9.97 17:48
21,44 9.95 17:48
Artan Hisseler

Azalan

12,60 -10 17:48
172,80 -10 13:55
31,50 -9.95 17:48
583,50 -9.95 17:46
115,10 -9.94 17:48
Azalan Hisseler

İşlem

10.393.924.340,75 17:48
7.151.526.577,60 17:48
6.530.530.745,34 17:48
6.248.497.703,57 17:48
4.888.002.941,25 17:48
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3014 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TRALT - Türk Altın İşletmeleri A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 127 desteğimiz var onun altını anlık görebilir görür ama kapatmaz.
    istinafın süresi 120 gündür max. o dava yargıtaya gitti 1-2 sene sürer. rezerv işleri kolay değil mollakara 6-7 senedir var rezervi yeni mi duydunuz. sondaj çok zaman alan mesele. her kilometreye sondaj yap sonra damarın devamını bulmak için sıklaştır mesafeleri sonra daha da sıklaştır 3-5 sene sürüyor dikey ve yatay haritalar.
    dava bitmeden satılmaz kozal devlet satmaz zaten başkasına. bilançonun ne geleceği belli zaten spek de bizler de biliyoruz hem bilanço açıklayan şirketlerin neredeyse tamamı malı gömüyor. spekler anlaşmış. tüm kağıtlar zirvelerinin en az %10 altında. sonuç yatay gideriz. beklenti bitti. anlamayanın kafasına vura vura anlatırlar.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    127 desteğimiz var onun altını anlık görebilir görür ama kapatmaz.
    istinafın süresi 120 gündür max. o dava yargıtaya gitti 1-2 sene sürer. rezerv işleri kolay değil mollakara 6-7 senedir var rezervi yeni mi duydunuz. sondaj çok zaman alan mesele. her kilometreye sondaj yap sonra damarın devamını bulmak için sıklaştır mesafeleri sonra daha da sıklaştır 3-5 sene sürüyor dikey ve yatay haritalar.
    dava bitmeden satılmaz kozal devlet satmaz zaten başkasına. bilançonun ne geleceği belli zaten spek de bizler de biliyoruz hem bilanço açıklayan şirketlerin neredeyse tamamı malı gömüyor. spekler anlaşmış. tüm kağıtlar zirvelerinin en az %10 altında. sonuç yatay gideriz. beklenti bitti. anlamayanın kafasına vura vura anlatırlar.
    istinaf da bazı davalar 13-18 ay sürüyor bu 120 gün maximum bilgisini size kim verdi. Hiç kimse yargıtayı bilmiyordu sizden öğrendik. Kafadan sallama bilgi yazıp milletin kafasını karıştırmayın.İstinaf sonucu ne o zaman ? hani yargıtaya gitmiş ya? Belki istinaf bizim akıl yetmedi karar vermeyelim direk yargıtaya gitsin demişlerdir

3. Temyiz; bölge adliye mahkemesi tarafından verilen kararların hukuka uygun olmadığı iddiası ile başvurulan kanun yoludur. Temyiz yoluna başvurulduğunda dosya bölge adliye mahkemesi tarafından Yargıtaya gönderilir ve uyuşmazlık en üst mercii olan Yargıtay tarafından karara bağlanır.

4.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    127 desteğimiz var onun altını anlık görebilir görür ama kapatmaz.
    Hayırdır bi hafta önce Kozal şöyle de böyle de ..gidecek diyip durdunuz şimdi nerdeyse satmayan .... dır diyorsunuz. Piyasalar kötü olduğu belli de kozal hakkında mahkeme süreci yok sondaj çalışmaları konusundaki açıklamalarınız.. bu konular bi hafta önce yok muydu. Belli ki satmışsınız ve mümkünse kozal en dibe gelsin diye bi gayrettesiniz. Bir hafta önce mahkeme süreci 1 ayda bitiyordu da yeni mi 1-2 yıla çıktı. Bir hafta önce sondaj çalışmaları bir kaç ayda bitiyordu da bugün mü 3-5 sene oldu. Madem böyleydi de ne diye kozalı daha önce göğe çıkarıyordunuz şimdi kalkmış yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz. Size güvenim kalmadı

5.  Alıntı Originally Posted by Watchdog Yazıyı Oku
    Hayırdır bi hafta önce Kozal şöyle de böyle de ..gidecek diyip durdunuz şimdi nerdeyse satmayan .... dır diyorsunuz. Piyasalar kötü olduğu belli de kozal hakkında mahkeme süreci yok sondaj çalışmaları konusundaki açıklamalarınız.. bu konular bi hafta önce yok muydu. Belli ki satmışsınız ve mümkünse kozal en dibe gelsin diye bi gayrettesiniz. Bir hafta önce mahkeme süreci 1 ayda bitiyordu da yeni mi 1-2 yıla çıktı. Bir hafta önce sondaj çalışmaları bir kaç ayda bitiyordu da bugün mü 3-5 sene oldu. Madem böyleydi de ne diye kozalı daha önce göğe çıkarıyordunuz şimdi kalkmış yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz. Size güvenim kalmadı
    abd karışınca dünya karıştı benimle alakası yok. sondaj konusunda rapor geldi zaten günler evvel neyi tartışıyorsunuz. mahkeme konusunda ne demişim ki. speği tanıdığım için en az 1 sene mahkemeden bir şey beklemiyorum diyorum, eğer altı ay sürecek olsaydı şu an bu fiyatlarda olmazdık. düştükçe sattım doğrusu çünkü kozal diğerlerine nazaran daha fazla düşer düşüşlerde. thy aselsan aldım biri ihya etti biri fena çarptı sonuçta bugün fullendim lot sayımı arttırdım. 127 desteğini de verdim. daha ne istiyorsunuz. neyse 1-2 saate bilanço gelir. piyasaların karışması iyidir dolar çıkar bu da faizi altını yukseltir. bizde de nakit vagonla zaten. bugün kredi kartlarını patlattım 20 bin liralık ek alım yapmak için. düşerse alırım ne üzüleceğim ki.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •