Originally Posted by
Black Diamond
Spk daha önce 100% ü onaylamadı .muhtemelen onaylamadığı için şirkete oranı düşürün tavsiyesi yaptı bunlar da revize etti.ilk bültenle onaylanır artık haftaya..Sonra da 2 haftalık rüçhan kullanım süresi başlar.
Gelen para direkt yatırıma kullanılacak.Teknik uygun.takaslarda bariz bir fona toplanma görüntüsü var.ama nedense yol vermiyor..
Demek ki dışarda mal çok .zor ve lanet tahta.
Ytd
onay alınmış sn black .
spk ya yapılan basvuruda da revizyona giderek %66.88 olarak onaylatmış
sebebi de açıklanmış
Bedelli Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Yerlerine İlişkin Yönetim Kurulu Raporu'nda yer verilen harcama kalemlerinden 42.675.200 TL tutarındaki Gayrimenkul Yap-Sat Projesi ve 114.021.200 TL tutarındaki Gayrimenkul Yatırım Projeleri harcama kalemlerinin İnşaat ve Gayrimenkul sektörlerinde yaşanan daralmalar dikkate alınarak iptal edilmesine, bu kapsamda Şirketimiz yönetim kurulunun 02.12.2020 tarih ve 2020/22 sayılı kararının;
° 1 inci maddesinin; " Esas Sözleşmemizin 6. maddesinin yönetim kurulumuza verdiği yetkiye dayanarak, 474.000.000 TL olan Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 1.000.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 317.000.000 TL nakit sermaye artırımı yapılması yoluyla, %66,88 oranında artırılarak 791.000.000 TL'ye yükseltilmesine" olarak,
aşagıdada spk onayı
SPK tarafından izahname/ihraç belgesi onaylanan halka açık ortaklıkların pay ihraçları - Çemaş Döküm
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bülteninde yayınlanan tabloda yer alan bilgiler aşağıda bulunuyor:
Ortaklık: Çemaş Döküm Sanayi A.Ş.
Mevcut Sermaye (TL): 474.000.000
Yeni Sermaye (TL): 791.000.000
Bedelli Sermaye Artırımı (TL): 317.000.000
Satış Türü: Halka Arz
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Yer İmleri