Sayfa 549/1002 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    itiraz etseniz de bir şey çıkmaz ondan...ancak seans içinde olan sıkıntılarda şansınız olur...örnek veriyorum siz fiyat 157.200 iken 157.000 pasif alış emri verirsiniz tahtaya iletilir seans içinde siz emri verdikten sonra fiyat 156.500 görmüştür ama sizin 157.000 pasif emir gerçekleşmemiştir işte bu durumda aracı kuruma ne oluyor kardeşim diye sorabilirsiniz...

ya da seans açılmadan veya açıldıktan sonra emir iletme imkanı vermezse aracı kurum sistemi v.s. onun hesabını sorarsınız...
    Teşekkür ederim sayın TÜRKOĞLU.

2. Piyasa duman olmuş....
    Ayın son günü bir yandan, dolar bir yandan...
    Borsa tirt gene, bizim borsa her zaman short a çalışıyor ya, çıkarken de düşerken de... ben beceremiyorum ama

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

3.  Alıntı Originally Posted by hayat Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kolay gelsin,bir şeyler öğrenmek için bu topiği takip etmeye çalışıyorum.Sorumu çevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Ben sabah seans açılmadan nisan vadeye 1520.0'den alış yazıp çıktım ,şimdi baktığımda nisan vade 1428.0 görmüş ama benim alışım işlem görmemiş.1428 görmesi için önce yukarı kademelerin işlem görmesi gerekmez mi?
    En düşük 1474 görmüş Nisan vade, platform kafayı siyırdı sanırım, sizde kaç görünüyor en düşük, bi kontrol edin
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    En düşük 1474 görmüş Nisan vade, platform kafayı siyırdı sanırım, sizde kaç görünüyor en düşük, bi kontrol edin
    1474 görmüş, 1428 işlem olmus
    Nasıl oluyorsa artık...

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

5.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    1474 görmüş, 1428 işlem olmus
    Nasıl oluyorsa artık...

Sabah 1428 yazıyordu şimdi güncellemişler, enteresan geldi bana
    Hamdım Piştim Yandım

6. Adamların şu an piyasaya verdikleri mesaj şu...

Ya 8.80' den GARAN' larımı alırsınız...

Ya da yıkarım piyasanızı...

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Adamların şu an piyasaya verdikleri mesaj şu...

Ya 8.80' den GARAN' larımı alırsınız...

Ya da yıkarım piyasanızı...
    Piyasayı zaten yıkmışlar, endeks eksi 5% e kadar yolu var... buyursun yıksın....
    Sanki hic yapmadılar

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende de 1474.0 gözüküyor.Ama yemekçi arkadaşımızın gönderdiği kademe analizinde 1428.0 görmüş!

Sayfa 549/1002 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •