Sayfa 548/1002 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    emir 9.27 de düşmez tahtaya...işlem başladığı an itibariyle düşer...o zaman ben geceden vereyim emri ilk benim emrim nasılsa diye kafam rahat olsun...yok öyle bir şey...seans açılmadan emirler tahtaya gidiyor olsa derinlikte sürekli emir artmaları görürüz...emir azalır çünkü seans açılmadan silme imkanı var...ama seans açılmadan tahtada emir artmaz...
    Teşekkür ederim,bakalım ne cevap verecekler.

2.  Alıntı Originally Posted by hayat Yazıyı Oku
    Aracı kurumu aradım inceleyelim dediler.
    Sayın TÜRKOĞLU emir iletim hızı değişebilir demişsiniz ama ban emri 9.27 de verdim bu emir 3 dakikada iletilememiş olabilirmi?,emir iletim hızında saniyelerle gecikme olabilir ama bir emir 3-4 dakika gecikebilirmi?
    Seans öncesi her kurumda emirler toplanır ve seans açıldığı anda borsaya iletilir. Ancak a kurumunun emri 5 milisaniye sonra borsaya düşerken b aracı kurumunun emri 15 milisaniye sonra düşebilir. Bu durumda iki yatırımcı seans öncesi emir verdiği halde a kurumunun emri gerçekleşip b kurumunun emri pasifte kalabilir.
    Siz yine de iyice inceleyin ve inceletin. Kurumun bir hatası varsa zararınızı tazmin etsinler.

burda devamlı garan yazıyorumya belkide sadece garan takip ediyor diye düşünen olabilir ama alakası yok. belki ayda bir kere denk gelebilir o kadar. önümde hazır döküman ı olduğu için şu nerdeydi bu nerdeydi diye aramadan yazmış olmak için yazıyorum. kahramanlığın gereği yok. spor olsun...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Seans öncesi her kurumda emirler toplanır ve seans açıldığı anda borsaya iletilir. Ancak a kurumunun emri 5 milisaniye sonra borsaya düşerken b aracı kurumunun emri 15 milisaniye sonra düşebilir. Bu durumda iki yatırımcı seans öncesi emir verdiği halde a kurumunun emri gerçekleşip b kurumunun emri pasifte kalabilir.
    Siz yine de iyice inceleyin ve inceletin. Kurumun bir hatası varsa zararınızı tazmin etsinler.
    Muhtemelen dediğiniz gibi geç iletildi.Teşekkür ederim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    itiraz etseniz de bir şey çıkmaz ondan...ancak seans içinde olan sıkıntılarda şansınız olur...örnek veriyorum siz fiyat 157.200 iken 157.000 pasif alış emri verirsiniz tahtaya iletilir seans içinde siz emri verdikten sonra fiyat 156.500 görmüştür ama sizin 157.000 pasif emir gerçekleşmemiştir işte bu durumda aracı kuruma ne oluyor kardeşim diye sorabilirsiniz...

ya da seans açılmadan veya açıldıktan sonra emir iletme imkanı vermezse aracı kurum sistemi v.s. onun hesabını sorarsınız...

6. Bu ay en az 200 baz puan arttırmak zorunda naci başka türlü bir senaryo aklıma gelmiyor. Zorunlu karşılık cak cük derlerse borsa sürünür..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,177
    Blog Entries
    1
    Elon reis uydu internetten en çok parayı londra newyork arası borsa iletişim gecikmesini okyanus altı kablolardan daha iyi olacağından kazanacak.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    fdow saatliklerde pu ve yukarıya dönüş sinyali var..

Sayfa 548/1002 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •