Hocam, A1 de dahil bütün şirketleri ceza almış hatta dolandırıcılıkla yaftalanmış bir süreçten geçilen bir dönemde, içerisinde RTALB olmayan hiç bir sermaye artışına GLRYH açısından izin veremezdi SPK. Hep dediğim gibi bizim memleketimizde sosyal medyanın yarattığı kamuoyu baskısı inanılmaz bir düzeyde. Diğer taraftan bakmayın bağımsız vs dediklerine, iliklerine kadar hükümetin ağzına bakıyorlar. Patron burada açık bir şekilde "bakın sağlığa yatırım yapıyoruz, aşı işlerinin peşindeyiz, hatta yakın gelecekte belki de en güzel çipi biz takacağız" güzellemeleriyle (geçen bir arkadaşın yazdığı gibi) kuş katliamı yapmaya çalışıyor.

Şimdi. SPK (yanlışlıkla) buna izin vermese "valla benden günah gitti, ben her türlü sizin yanınızdaydım hatta kitleri bile maliyetine veriyordum ama bu böyle olmaz" deyip hükümete şikayette bulunacak ve SPK'dakiler bunu gayet iyi biliyorlar. Yoksa normal şartlarda kafadan reddi gereken bir başvuruydu, özellikle RTALB yönüyle. Sırf geri alım programından kazandığı para 12.322.871 TL yahu ! Adama gülerler...Neymiş RTALB'e sermaye koyacakmış. Vallaha mı ...