Sayfa 150/563 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yani rtalb'de ki korku sureci bence bitmis degil.

orda tahsisli sermaye artirimi konusu var oldugu surece + mevcut yasal mevzuatta boyle oldugu surece

her an kaygi ile izleyecegimiz bir tahta olacak. ama tahsisli bitince buyuk potansiyel olusur
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    O değil de benim korkum sürecin İzdemir'de olduğu gibi çok uzun sürmesi. Rüçhan kullanımı 12 Şubat'ta başladı 9 Nisan'da bitecek. Bu nasıl bir mevzuatsa artık. Bizde de böyle bir şey olursa RTALB'i senin dediğin yerlere garanti getirirler hayek hocam.
    yatırım tavsiyesi değildir

2. Cok ilginç hala bu fiyatlarda nasıl kalabiliyor bu şirket anlamak güç

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ilk 2 ay verileri netlesti. Boylece 2021/1Q 195-200 milyar (gunluk 3.02) arasi tarihi hacim beklentimizi aynen devam ettiriyoruz.

4. Hocam viop hacmini de atar mısın sana zahmet

5. Yaptığımız başvuru işleme konulmuş, bu hafta da açıklama gelmediğine göre bedelli ekindeki raporda değişikliğe gidecekler sanki. Sermayeye ihtiyacı olmayan şirkete sırf sattıkları malları yerine koyma amaçlı zorla sermaye aktarma işlemi inşallah başarısız olacak. Hadi göreyim seni SPK, göster kendini.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Yaptığımız başvuru işleme konulmuş, bu hafta da açıklama gelmediğine göre bedelli ekindeki raporda değişikliğe gidecekler sanki. Sermayeye ihtiyacı olmayan şirkete sırf sattıkları malları yerine koyma amaçlı zorla sermaye aktarma işlemi inşallah başarısız olacak. Hadi göreyim seni SPK, göster kendini.
    sermaye ihtiyaci olmayan sirket hangisi ?

rta mi ? a1 capital mi ?

a1 capital ise mesela info niye bedelli yapti ? orada kimse itiraz etmiyordu ? cunku herkes bunun sirketi buyutecegini biliyordu , yatirimci farki bu olsa gerek.

rta ise valla bana kalsa oraya ne para verilsin ne de birsey. hatta eldeki hisseleri de alicisi varsa bu isi daha iyi bilen bir sirkete satsinlar (icine nerdeyse bedava koyulan a1 paylarini da alarak tabi)

7. RTA tabiki hocam Ha, oraya koyacağı sermayeyi de A1 payları için koyuyor zaten bunun da farkındayım ancak A1'deki sermaye artışını neden tahsisli yapmadılar bunu anlamakta zorlanıyorum. Hem RTA'dan sermaye çıkışı olmazdı hemde bu kulağı arka taraftan gösterme işine benzeyen kaydur kuydur işlemlerden daha fazla sahiplik elde edilmiş olurdu A1'de. Muratçığımın kafası basmamış buna, henüz çaylak belliki.

8. Ben A1'e sermaye konulması ve aynı zamanda yeni kurulan (özellikle portföy yönetim şirketi) şirketlerle ilgili karara şapka çıkardığımı hatta geç bile kalındığını defalarca söyledim. RTA kendi finansmanını kendi karşılayacak düzeyde, o cenahta 5 milyonluk teşviği almışsın zaten daha neyin peşindesin. Bizi de uğraştırıyorsun yok SPK yok bilmem ne.

Sayfa 150/563 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •