Sayfa 354/602 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. dgklb bedelliye katılmakla iyi yapmışsınız şirket grafiği aylık bazda baktığınızda polho grafiğine benzer sabrederseniz güzel karla cıkarsınız ytd

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Değerli yörük bey tecrubeli değilim yeni öğrenen bir öğrenci olarak görebilirsiniz.Endeksin Haftalık ve Günlük grafiğinde Rsı indikatörüne baktığımızda RSI negatif uyumsuzluk var ve aynı sayım çıkıyor.Yanlızca şü fark var 4. düzeltme dalgası rsı da 1430 onaylamıyor cuma günü 1443 değeri rsı aşağı inmiş ve içsel a-b-c dalgaları şeklinde oluşmuş.Buda negatif uyumsuzluk oluşmuş oluyor.Yani endeks 1430 aşağı kıracak varsayımını doğuruyor.Yani Rsı içsel a-b- c dalgasının c dalgası oluşmuşsa endeks bahsettiğim 1390 lar veya 1360 lar teknik olarak mühtemel gözüküyor.Başka indikatörlerde denemedim.Bilginiz varsa bizimle paylaşırsanız sevinirim.Saygılar sunuyorum.
    güzel ve anlaşılır yazmışsın esma tebrikler calışmalarının ve başarılarının devamını bekliyorum

3. ostım konusunda fikrim hiç değişmedi çift rakam beklentim devam ediyor bedelli ye katılıcam katılmak istemeyen arkadaşlar rüçhanlarını satıcak hissesi aynı kalacak zaten hemen hemen herkes biliyor sanırım

4. cimbom endekse rağmen çok guzeldi hocam bizde sayenizde faydalandik hareketine devam eder mi sizce v

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. pazartesi salı isfinden çıkmadık kârla daha sonrasında borsa kızardı gitti. İsfinde zarar yazdık. Gelecek hafta için isfinden beklentiniz nedir? Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler. iyi günler

6.  Alıntı Originally Posted by furkan39 Yazıyı Oku
    cimbom endekse rağmen çok guzeldi hocam bizde sayenizde faydalandik hareketine devam eder mi sizce v

edecek biz normalde şubatın 15 den sonra seri bekliyorduk lakin endexs ve bazı gelişen olaylara takıldı çift hanelerde göreceğiz cimbomu YTD

7.  Alıntı Originally Posted by garajack Yazıyı Oku
    pazartesi salı isfinden çıkmadık kârla daha sonrasında borsa kızardı gitti. İsfinde zarar yazdık. Gelecek hafta için isfinden beklentiniz nedir? Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler. iyi günler
    ISFIN GÜZEL OLACAK 8 AYDIR YIKAMADIĞI TEK DESTEK 3.62 ORASI KIRILMADIKCA ISFIN TUTULMALIDIR ELİNDE OLANLAR İÇİN ORASI KIRILMADIKCA AŞAĞI YÖNLÜ BEN ISFINDE COK SERT YÜKSELİŞLER BEKLİYORUM ISFIN NEDEN BİR SEKFK OLMASIN ytd

8. teşekkur ederim hocam Allah razı olsun sizden
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    edecek biz normalde şubatın 15 den sonra seri bekliyorduk lakin endexs ve bazı gelişen olaylara takıldı çift hanelerde göreceğiz cimbomu YTD

Sayfa 354/602 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •