-
reha
Bende aynen senin söylediğini yazdım, esprili olsun diye farklı şekilde yazdım.
---
bikmişbroker mustafa buraya reklamını etmiş gitmiş. Şimdilik ciddiye almadım. Geçen hafta 1 kişiyi üzdüm, bu hafta kimseyi üzmeyeyim diyorum.
---
Geçen yıl suudi katil kral TR'de gazeteci etiketli birini öldürdü. Bizim gizli servisde herşeyi kayda almış. Video görüntüleri, ses kayıtları var.
Biliyorsunuz tayyip bey, kendine müslümanların reisi desinler diye dünyadaki tüm müslüman ülkelere bizim vergilerimizle para yağdırdı. Yılmaz Özdil hesabını yayınlamıştı, akp döneminde 16 milyar dolardan fazla bu ülkelere dağıtmış. 16 milyar dolar a, otoyolları köprüleri şehir hastahanelerini yapardın, her yıl müteahhitlere milyarlarca TL ödemezdik ama bu ayrı konu.
Reislik konusunda dünyadaki rakibi kim.?
Petrol paralarını müslümanların reisi olmak için saçan suudi selefi vahabi katillerden biri selman. tayyip ve selman dünyada reis olmak için kapışmış durumdalar. suudilerde aç yok, bizde 20 milyon aç var ve reis lik için dünyaya para saçan bir tayyip'imiz var.
Ana konuya dönelim.
tayyip ne yaptı, katledilen gazeteciye ait bilgileri rakibi selman'ı alaşağı etmek için kullandı. Hem kamuoyuna sızdırdı hemde abd ye verdi. "Bak selman ne yapmış." Yani kendi kişisel çıkarı için kullandı.
Aklı başında bir devlet adamı ne yapardı. Bu durumu maaş aldığı devletinin çıkarı için kullanırdı.
Deli dediğim trump, tayyip den bilgiyi aldıktan sonra ne yaptı. Gitti suudi katil selmanla anlaşma yaptı. tayyip den aldığı bilgilerle selmana şantaj yaptı ve karşılığında 350 milyar dolarlık mal sattı. Ülkesine 350 milyar dolar kazandırdı. Deli dediğimiz adam bu.
trump dan sonraki abd başkanı biden ne yapıyor.? tayyip'in abd ye verdiği verileri TEKRAR kullanarak yine selman a şantaj yapıyor ve dünyaya bu verileri açıklarım, sanada yaptırım uygularım şantajı ile selman dan yüzlerce milyar daha koparmaya çalışıyor.
Peki bilgiyi üreten ve abd ye veren kim.? Bizim devlet başkanımız tayyip erdoğan.
Bilgiyi verirkenki amacı neydi.? Rakibi selman ı alaşağı edip dünya müslüman ülkelerinin reisi olmak. reis demeleri ne işine yaradı, 16 milyar dolar saçmasının bu ülkeye ne faydası oldu.? Ben bilmiyorum. Bildiğim bir şey varki yıllardır 1 dolar versinler diye ekonomi bakanlarımız tüm dünyanın zengin ülkelerine yalvarıp duruyorlar.
tayyip elindeki altın değerindeki verileri abd ye verdi ve abd bu verileri altın madenine çevirdi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri