Sayfa 640/775 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Gün gelir aradaki fark 20-50 ye çıkar. Ama netaş önde alcatel arkada olur. Sadece sabır. Bu yazımda tarihe not olarak dursun burada.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Komik Hadi bakalım

2.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Komik Hadi bakalım
    Siz niye netaş hissesi aldınız sırf komiklik olsun diyemi.

3.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Siz niye netaş hissesi aldınız sırf komiklik olsun diyemi.

Aptallık ettim zarardayim cikamiyorum. Beyin olsa bende indes alctl alirdim. Tabii kendi adıma konuşuyorum. Ya siz neden gerçekleri görmek yerine savunuyorsunuz bu saçmalığı ?

4.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Aptallık ettim zarardayim cikamiyorum. Beyin olsa bende indes alctl alirdim. Tabii kendi adıma konuşuyorum. Ya siz neden gerçekleri görmek yerine savunuyorsunuz bu saçmalığı ?
    Kısa ve öz yazayım ben inanıyorum bu şirkete ilerde çok iyi yerlere gelecek.

5.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Kısa ve öz yazayım ben inanıyorum bu şirkete ilerde çok iyi yerlere gelecek.

O rüyayı ben dahil on yıldır görenler var....Artık ne olacaksa olsun 2012 deki 31 tepesini geçemeyen bir hisse...Galip ağanın hisseleri bundan daha onurlu...Umarım on yıl sonra beni yanıltır....Ben inanmıyorum yıllarca kel aldattı birazda bunlar konuşur çünkü ağzı olan konuşuyor bu ülkede....Siz bana bakmayın yanlışta yapmayın ben bir inat uğruna bekliyorum...63 TL aldım hedefim 63 tl satmak ....YTD

6. İndeks yine tavan. Size bol kazanclar arkadaşlar ben başka bilisimleri denicem kurduklarım olduysa özür dilerim 34 civarı al burdan sat oldu...

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    İndeks yine tavan. Size bol kazanclar arkadaşlar ben başka bilisimleri denicem kurduklarım olduysa özür dilerim 34 civarı al burdan sat oldu...
    sakin ol tahtacının yeteneklerini izle boyle tahtacı her kucuk yatırımcıya nasip olmaz. eksiden tavan bıle yapar tahtanın alıcısı yok o yuzdende kap fılan dusurmez rahat oynayım dıye...tarla solucanı gıbı kıvranıyor su an kendısı..sıkındısı derdı buyuk

8.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    sakin ol tahtacının yeteneklerini izle boyle tahtacı her kucuk yatırımcıya nasip olmaz. eksiden tavan bıle yapar tahtanın alıcısı yok o yuzdende kap fılan dusurmez rahat oynayım dıye...tarla solucanı gıbı kıvranıyor su an kendısı..sıkındısı derdı buyuk
    Alacakliyim bundan. 32 üstüne atsin yapisacam )) ama düşerken en önde namissiz

Sayfa 640/775 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •