Hus benim zararým yok hissede onu söyleyeyim. Þükür güzel de kar ettim özellikle ihevadan ve baþka hisselerden. Ýhlas Holdingden de azýmsanmayacak bir kar ettim ama beklediðim zaman ve giden günler için bu kazandýðým miktarý beðenmedim diyeyim. Ben dolandýrýlmadým söyleyeyim inadýna bekledim bu hissede zaten aracý kurum kayýtlarýnda ne kadar zamandýr beklediðim görülürArtý olarak yukarýda ki amca yerine koyma benden iyi eniþte olur amca olmaz
Sabýrlýyýmdýr, pes etmem. Kimseye tavsiyede bulunmam, bulunmadým bulunmayacaðým burada. Onun için kimseye eniþte dememe gerek yok. Ama sen eniþte seviyorsan bana eniþte diyebilirsin çekinme
Elimdeki tüm parayý Rakse hissesinde sýfýrladýktan sonra çalýþtýðým kazandýðýmý borsaya yatýrdým bir çok hisse de kar ettim ve sonra bu grup hisselerine girdim. Ýlk günden beri çizgim bellidir.
Platodatayý bilenler bilir o zamanlarda da Baþkent olarak vardým burada da ayný kullanýcý adýyla yer alýyorum. Eskiden bu yana bende deðiþen yok. Olmayacakta.. Yaptýðýn yorumda ki amca rolü bana uymaz ben eniþte olmayý tercih ettim![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir bol kazançlar.

Artý olarak yukarýda ki amca yerine koyma benden iyi eniþte olur amca olmaz
Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri