bu zamana kadar elimde bulundurduğum hisselerin denk gelen bütün bedellilerine katıldım, hepsinden de kazandım çok şükür.

bedelli kararı, ilk vadede elinde hissesi olanların bir kısmının sermaye artırımına katılım için nakdi olmadığı yada pozisyon artırmak istemeyeceği için hisseye olumsuz yansır genel olarak.

burada kritik olan bedellinin yapılma nedeni. zaten şirketin daha önce yaptığı bedelliye konu olan yatırım sorasında bedelli artırım olacağı kesindi. özsermayesi bu yatırım için yeterli değil. ayrıca elde olan özsermayenin önemli kısmı akaryakıt istasyonları.

60 milyon yatırım yapılacak 162,5 milyon gelir öngörülmüş. bu yatırımın vadesi, yatırımın geri dönüş süresi ve söz konusu kazancın kaç yılda olacağı açıklanmış değil. şirketin faaliyet raporlarında göreceğimiz üzere akaryakıt istasyonu haricindeki gayrimenkulleri çok da dikkate alınacak miktarda değil.

samsun'da 147 m2 dükkan
arnavutköyde 60 dönüm arazi(50 dönümü tarla, kalanı çayır)
beykoz'da villa(cık)
bir de otogarda a2 kulesi(değeri yok gibi).

gerçekleşince şirkete asıl değer katacak proje de bu. edirne merkeze ve meriç nehrine yakın bir bölgede. bölgyi bilmiyorum ama fetöcülerin yoğun kullandığı bir nokta

http://www.borsagundem.com/haber/met...ylandi/1172677

piyasa değeri 104 miyon olan şirketin 162 milyon kazançlı projesi normal şartlarda çok değerli bir iş olur.