Originally Posted by
T/A
Ders çalışmak isteyenlere
OYAKC Takas değişimlerinin grafiğini paylaşıyorum...
Özellikle bu
GLOBAL 'i çözmek lâzım. Adam her gün
500bin lottan fazla alıyor akşam kapanış seansında karanlık odada zararına satıyor. Bu adam enayi değil herhalde. Her gün aynı şeyi yapsın ve zarar yazsın...!!!
Ayrıca her gün aldığından fazlasını satıyor. Zaten
Takas Grafiğinde bunu net olarak göreceğiz ki, adam mal çıkıyor. Fakat bu malı başka yere devrediyor mu? bunu anlamak. Bu da
Selim 'in işi.
AKD takip uzmanı olan O, ben anlamam...
GLOBAL Takas Grafiği...

Aslında buradan da net görünüyor ama. Ben perşembe günü rakamları netleşsin diye bekledim. Sakın unuttu bu selim bizim meseleyi demeyin üstadım.. Benim içim rahat....
Arkadaşların sorunu "ALTIN ORAN"
O da çözüldü...

Şimdi bu abiler farklı 4-5 hesaptan yukarıdan sattıklarını aktif kademelerden alıp pasiflere vura vura dökülmeyen yatırımcı hisselerini satışını sağladılar mı bunu ilerleyen zaman diliminde göreceğiz. Yalnız 7.99 ve 8.50 çok önemli rakamlar olarak öne çıkıyor fibo seviyelerine bakmadım ama bi yanlışlık yoktur sanırım. Diyeceksiniz ki, yaptıkları açıkları kapattılar mı ? bende diyeceğim ki tahtadan alım yapanların hangisi size aitse o açıktaki açık
onların düşüncesi tüm takası düşürüp toplamaktı. Şimdi 2 yol var önümüzde ya aşağı devam ki buda biraz daha düşer demek.. Ya da yukarı çıkamayız. Yukarıda sattıklarımızı toplamamız lazım biraz burda oyalanalım. Bence burda oyalanalım daha makul. Hatta hikayeye uygun olsun diye çaktırmadan neydi onun adı ölü kedi şeyi yapıverdiler bugün. açık konuşmak gerekirse dün 100 lot aldım 7.85 ten benden geri almak için 7.88 e kadar çıktı. Bi ara yazdım satışa baktım gıdım gıdım alıyor hemen sildim " dedim: uleeeeyn hassichter ordan . Senle daha çoook işimiz var. Yok öle üç kuruşa beş köfteeee. "
Yani satışa yazarsanız almaya hazır bir müşterimiz var. Mesele siz ne kadar "kar etmeye" razısınız 

Originally Posted by
koçari
kürecilerden sonra bende bi şey deyecem.
Sihirli küre mi buuu? 
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri