Sayfa 156/1044 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Ders çalışmak isteyenlere OYAKC Takas değişimlerinin grafiğini paylaşıyorum...

Özellikle bu GLOBAL 'i çözmek lâzım. Adam her gün 500bin lottan fazla alıyor akşam kapanış seansında karanlık odada zararına satıyor. Bu adam enayi değil herhalde. Her gün aynı şeyi yapsın ve zarar yazsın...!!!

Ayrıca her gün aldığından fazlasını satıyor. Zaten Takas Grafiğinde bunu net olarak göreceğiz ki, adam mal çıkıyor. Fakat bu malı başka yere devrediyor mu? bunu anlamak. Bu da Selim 'in işi. AKD takip uzmanı olan O, ben anlamam...

GLOBAL Takas Grafiği...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bunun ekürisi Yapı Kredi...

Şubat 'ın 22 'sinde beni arayan Kurum INFO...

Sol taraflarda bazen farklı kurum görülebiliyor. Kodlama hatası var, henüz düzeltemedim...

Net alıcı olarak görünenler de bunlar:

OYAK Yatırım

İş Yatırım

Tacirler Yatırım

AKD verilerini alıp kullanabilsem daha işe yarar sonuçlar üretebileceğim...

Bir gün o sorunu da aşarım ama sanırım o gün bugün değil. Artık teknoloji hızla ilerliyor ve bir çok yeni firma işin içine giriyor. Bir şekilde bu veriyi de alıp T+2 'yi bugünden görebileceğiz ve aynı zamanda alan/satan gerçek mi? yoksa çakma mı? bunları da görebileceğiz...

İstediğiniz kurum varsa yatmadan ekleyebilirim. Ben bu işleri tam olarak bilmiyorum. Bilenlerin yorumlamasını rica ediyorum...

Benim kabaca gördüğüm:

En büyüklerin büyükleri almaya devam etmiş ama orta sınıf mal çıkmaya çalışırken, küçükler zaten çoktan dökülmüş durumda...

Bu grafik de büyüklerin toplu görüntüsü...

OYAK ve İş Yatırımı görünmez yaptım. Yoksa diğerleri alta minnacık kalıyordu...

para vaaaarrrr

Sayfa 156/1044 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •