Bu gece guzel bir film izlemeyi dusunuyordum oysa ki![]()
Bu gece guzel bir film izlemeyi dusunuyordum oysa ki![]()
Altınla ilgilenen birileri olduğunu bilmiyordum.
Şahsen Haftalık grafikte yön hala aşağı doğru olmasına rağmen, günlük grafikte yukarı yönlü bi görüntü olduğunu düşünüyorum.
H4 zaman diliminde bir önceki alım formasyonu doğrultusunda, yönün yukarı dönük olduğu kanısına vardım. Günlük ATR değeri 1754 civarında. Bu da demek ki, ortalama bir gün olursa fiyatın 1750 lere çıkmasını bekleyebiliriz.
Saygılar
Ek 27017
Merhaba.
Size kalıyorum yön yukari bence de. Altında hedeflerimi önceki sayfalarsa yazdım. Esasen 1830 bekliyorum ama alım için 1676 dan giriş yapacağım.
Ama bakın iki gündür izliyorum sanki bu fiyattan maliyet yaptırmaya çalışıyorlar. Dediğim gibi bir dip bekliyorum sonrasında çıkış. Eğer ki 1676 görmeden 1830 a giderse beni çok şaşırtır.
Bol kazançlar![]()
Fiyatın yönünün yukarı olması çok bariz bir şey ki....Haftalık grafikte çizilecek bi trendline resmi (resmi gösterecem) daha net görmemizi sağlıyor. Kim haftalık grafikte trade edebilecek bakiyeye sahip bilmiyorum ama ben H4 te takılıyorum. 3 gündür H4 grafikte yaşadığım git gellerden gına geldi ve biraz önce veri açıklanmadan işlemleri kapadım. 5-10 dakika önce baktım, çılgın bi boğa mumu gelmiş ve bu durumda işleme atlamak R/R anlamında mantıksız. İnşallah bi geri çekilme olur ve işleme dahil olabilirim. Siz trene bindiniz mi ki?
Saygılar
Ek 27031
Yer İmleri