Sayfa 241/1000 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. benjamin bey napıyorsunuz.

bir haftada 6,29% bir ayda 9,59% yürümüşsünüz.

biz ayda 1.41% faizle sıkı duruyorduk?

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    CHP'liler Kılıçdaroğlunu beğenmez lakin bana göre en akıllı o. CHP'nin potansiyeli belli. İktidar olmak için kazanmak için de cumhur ittifakınl yada millet ittifakı için illaki HDP nin oyu gerek. RTE sürekli tuzak kurarak mhp oylarının iyi partiye kaymasını önlemeye çalışıyor. RTE ayrıca gelecek ve deva partisi kaybını kazanca çevirmek için Chp ve iyi partide iki delik açarak kapatmaya çalışıyor. Gara operasyonu benzeri hamleler gelecek. Bence İmamoğlu bugün seçimi kaybetti. (vb) HDP milletvekili pelvin Buldan ile ağaç dikmişler. Aslında sorun değil. Ama yandaş medya bunu HDP ile birlikte kullanır.
    Sevgili Ayasofya, ben bu fikre katilmiyorum, sorun degil gercekten, yandas bunu kullansa da, kendi embesillerinden baska kimse yemez bunu.

Adamin her hemlesi, her dusundugu, her aciklamasi sahte ve yalan.

Zerre kadar milletle alakasi yok, varsa yoksa algi.

Artik kimse yemedigi icin dolar buralara cikti.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    CHP'liler Kılıçdaroğlunu beğenmez lakin bana göre en akıllı o. CHP'nin potansiyeli belli. İktidar olmak için kazanmak için de cumhur ittifakınl yada millet ittifakı için illaki HDP nin oyu gerek. RTE sürekli tuzak kurarak mhp oylarının iyi partiye kaymasını önlemeye çalışıyor. RTE ayrıca gelecek ve deva partisi kaybını kazanca çevirmek için Chp ve iyi partide iki delik açarak kapatmaya çalışıyor. Gara operasyonu benzeri hamleler gelecek. Bence İmamoğlu bugün seçimi kaybetti. (vb) HDP milletvekili pelvin Buldan ile ağaç dikmişler. Aslında sorun değil. Ama yandaş medya bunu HDP ile birlikte kullanır.
    Kullansınlar farketmez,asıl bugün seçimi kazandı.Hdp oylarını alan seçimi kazanır.E biz o ağacı dikti diye imamoğlu aday olsa oy vermezmiyiz,erdoğanla karşı karşıya geldiği anda o ağacı falan kimse umursamaz mührü imamoğluna basar.Bu hamle ile hdp nin oylarını da aldı.Misal siz böyle yaptı diye imamoğluna reisle karşı karşıya gelse oy vermezmisiniz.

Buı ekonomik buhranın altından akp ayakoyunları ile kalkamaz,akp ve reis gidici de kim gelir sorun şimdilik bu,benim gördüğüm imamoğlu gelir.Onun attığı her adım hesaplanmıştır,hesaplayan akıl da imamoğlunun kendisi değildir,çok ama çok başarılı sosyolojik analizler yapabilen bir ekip ve akıl o kararı vermiştir.İstanbul seçimi sadece istanbul seçimi değildi.

5. Gazeteci kose yazisinda,

O yüzden, o despot, o dayakçı, o adaletsiz, o ikiyüzlü, o sinsi, o hesapçı, o güvenilmez babaların evinden erkenden çıkın gidin kızlar.

diyor, bu yaziyi aldi, meydanlarda neye cevirdi bir bakin.

Reis in geldiği ilk seçimi hatırlayın,ne hoş tesadüfler reisin işine yaramıştı di mi,sanırım hoş tesadüfler bu ara imamoğlunun tarafında görülecek.Şans işte

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    ABD Yunanistana 59 apachi helikopter, 350 zırhlı taşıyıcı tank, 60 paletli roketatar, 120 obüs tank, 119 kısa menzilli top vs. Baya yüklü bir yardım. Yunanistan da 10 a yakın us kullanım izni almış ABD. Benjamin bunun ardındaki sıkıntı ile gidiyorum olsbilir mi
    Rusya 'ya karşı mı , bize karşı mı acaba bu yardımlar?

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Rusya 'ya karşı mı , bize karşı mı acaba bu yardımlar?
    Tabiki bize karsi, Rusya ortadokstur, yunanistan gibi.

Rusya, butun ortadoks dunyasinin hamisidir.

Sayfa 241/1000 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •