Sayfa 557/938 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 7497 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by ÖGSS Yazıyı Oku
    neden ilginç geldi .bankanın 1991 yılın da kurucu sahiplerinin olmadığı veya olamadığı genel kurulda kurucular aleyhine karar alıp onların gözünün yaşına bakmayınca ilginç değilmiydi.bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.HEEE topyekün artış için dediyseniz AYRI ))
    Bende o zaman İŞKUR yoktu olsada birşey değiştiremezdim gibime geliyor, şu anda aleyhimize birşeyler yapabilirler ve benim elimden yine çok birşey gelmez, o yüzden keskin konuşmaya gerek yok. İlginç hareket için son 2 yılda günlük 3 hissenin tavan hareket günlerini inceleyin niye dediğimi anlarsınız.

2.  Alıntı Originally Posted by oshkosh Yazıyı Oku
    bende o zaman işkur yoktu olsada birşey değiştiremezdim gibime geliyor, şu anda aleyhimize birşeyler yapabilirler ve benim elimden yine çok birşey gelmez, o yüzden keskin konuşmaya gerek yok. Ilginç hareket için son 2 yılda günlük 3 hissenin tavan hareket günlerini inceleyin niye dediğimi anlarsınız.
    daha açık yazarmısınız lütfen .(hayal etmek,arzu etmek başarmanın yarısıdır.)

3.  Alıntı Originally Posted by ÖGSS Yazıyı Oku
    daha açık yazarmısınız lütfen .(hayal etmek,arzu etmek başarmanın yarısıdır.)
    Hayal etmesem burada olmazdım, size katılıyorum

4. 31 martta yapılacak olağan genel kurula aramızda daha önce katılan yada katılmak isteyen var mıdır?
    Merkezi kayıt kuruluşundan mail geldi konu ile ilgili fakat işlemleri tamamlayamadım. e-yatırımcıya üyeliğim vardı fakat
    e-imza ve egks programı hakkında yardım edebilecek var mı acaba?

5.  Alıntı Originally Posted by oshkosh Yazıyı Oku
    31 martta yapılacak olağan genel kurula aramızda daha önce katılan yada katılmak isteyen var mıdır?
    Merkezi kayıt kuruluşundan mail geldi konu ile ilgili fakat işlemleri tamamlayamadım. e-yatırımcıya üyeliğim vardı fakat
    e-imza ve egks programı hakkında yardım edebilecek var mı acaba?
    (e imza) Bilgi Teknolojleri ve İletişim Kurumunun web sayfasında (http://www.tk.gov.tr/bilgi_teknoloji..._imza/eshs.php) ilan edilen yetkili servis sağlayıcılara başvurulması
    gerekmektedir

(egks)Ortağı olduğunuz şirket yetkilisine başvuru yaparak sisteme kayıt yaptırabilirsiniz.bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.

6. son tahlilde silkeleme yapılıyor. ağaçtan düşmeyenler mutlu sona ulaşır.

7. Yarın ekonomik reform paketi mi açıklanıyordu

Sayfa 557/938 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •