Originally Posted by alyel Yazdıklarımla alıntılar arasında fark göremedim İhmal ettiğim göz doktorunu ziyaret zamanı gelmiş Evet şimdi öyle görünüyor acaba dedim makinalar arası kuşak farkından mı ben göz değil de psikoloğa görünmem lazım galiba gene
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 165650 ..ha gayret palacan Ahaa buyur gene 166175 Originally Posted by mert45 İnsanın algısını öyle bir değiştiriyorlar ki var ya ..mesela şimdi sanki hiç düşmeyecekmiş gibime geliyor ..daha geçen hafta 160000 -2 hafta önce 154100 idi ..şimdi 165800
Originally Posted by mert45 Evet şimdi öyle görünüyor acaba dedim makinalar arası kuşak farkından mı ben göz değil de psikoloğa görünmem lazım galiba gene Kuşak farkı filan Konu makinalar olsa da, ördekçi amca gibi alınasım geldi Bu arada, bizim kız da hem psikolog hem de kibardır
Originally Posted by alyel Kuşak farkı filan Konu makinalar olsa da, ördekçi amca gibi alınasım geldi Bu arada, bizim kız da hem psikolog hem de kibardır Evet bilirim
Başlığa ait bilgiler Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (3 üye ve 7 ziyaretçi) mert45, alyel+, lutfu001+ Ooo mekan kalabalıklaştı gene
Originally Posted by mert45 Ooo 165700 oldu ..lap top un bir iki tuşunun parası çıktı .. Sohbet harika da siz kalan tuşların, klavyenin ve de sonra hepiciğinin parasını kazanın. Bol şans.
Originally Posted by alyel Sohbet harika da siz kalan tuşların, klavyenin ve de sonra hepiciğinin parasını kazanın. Bol şans. Teşekkürler , hepimize bol şans
Aslında piyasa yapıcı gösteriyor da yapamıyoruz ..
Forum Rules
Yer İmleri