Sayfa 422/602 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Umarım paylaştığımız bilgiler aydınlatıcı ve faydalı bilgiler olmuştur.Cümleten hayırlı akşamlar...
    Esma hanım değerli bilgileriniz ve emeğiniz için teşekkürler iyi akşamlar

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Umarım paylaştığımız bilgiler aydınlatıcı ve faydalı bilgiler olmuştur.Cümleten hayırlı akşamlar...
    Paylaşımlarınız güzel Esma Hanım Allah razı olsun
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Allah sizden razı olsun

4. Üstadlar iyi geceler Oyakc hakkında görüşleriniz nedir acaba

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Kusura bakmayınız foruma yeni girdim .Sıkıcı bir gündü ekranı kapatmıştım.USAK .2.51 kanal alt desteği ucuz olan hisseyi bir kaç kademeye bakmayacaksın.Alıp orta vadede ekrandan sileceksin .Güzel günler göreceğiz inşaAllah .YTD.
    Esma Hanım rica ederim. Biz sizlere bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederiz. CEMTS ve ALGYO aldım dediğiniz gibi kenarda duruyor. Bunlara biraz da USAK ilave edeyim o zaman. Tekrar teşekkürler...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. İyi pazarlar dostlar. Bu hafta perşembe günü PPK toplantısı var. Piyasa beklentisi 100.puan üzerinde bir faiz kararı çıkarsa endeks dirençleri olan 1572 ve 1583 seviyesini geçebilir. Karar öncesi bu dirençleri geçmek zor görünüyor. İlk destek 1525 bu hafta karar haftası olabilir. Ya dirençleri geçecek yada desteği kıracak diye düşünüyorum. Temkinli olmak lazım. Yatay kanal bir tarafa kırılacak. PPK Toplantısına dek endeksin dirençlerde kar satışları, destekte tepki alımları şeklinde geçmesini bekliyorum. Biraz nakiti artıralım. Direnç üzerine atarsa veya destek altına salarsa lazım olur. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by eterer Yazıyı Oku
    Esma Hanım rica ederim. Biz sizlere bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederiz. CEMTS ve ALGYO aldım dediğiniz gibi kenarda duruyor. Bunlara biraz da USAK ilave edeyim o zaman. Tekrar teşekkürler...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kimseye tavsiye verecek ne yetkimiz nede yeterliligimiz var. Sadece kendim için aldığım bazı kararları YTD olmadan paylaşmaya çalışıyorum. Kendim büyümek için yatırım yapan, güzel bilançolarla kendini ispatlayan, gelecek hikayesi olan ve rasyolleriyle güzel gözüken şirketleri OV/UV için yatırım yaparım. Birde haftalık olarak teknikleri güzel olan hisselerde trade ederim.

Mesela bu hafta tekniği güzel gözüken bu hisseleri yakın takibe almayı düşünüyorum. Kimseye asla Y.T. D.
    ORGE
    TLMAN
    ARDYZ
    Endeks izin verirse yakın stopla izlerim. Kendime notlar olup kesinlikle YTD.
    Son düzenleme : esma; 14-03-2021 saat: 12:22.

8. "Asla hayal kurmaktan vazgeçme, asla inanmayı bırakma, asla pes Etme, denemeyi asla bırakma ve öğrenmeyi asla bırakma."
    "Arıza, yolun sonu değil, yolun kıvrılmasıdır. Başarısızlıktan ders alın ve ilerlemeye devam edin. "

Roy T. Bennett

Sayfa 422/602 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •