Originally Posted by Fuat Soylu eee bir webster kolay yetişmiyor 😀😀 Bu akşam kadifenin şerefine yudumluyoruz viskilerimizi üstad 🥃 afiyet olsun Sana yapma fuatim cikma demistim demi Yalniz senin vakko iki haftada 138% yapmis diyorlar
Originally Posted by Webster Sana yapma fuatim cikma demistim demi Yalniz senin vakko iki haftada 138% yapmis diyorlar haha demiştin evet, sağlık olsun üstadım. aynı atılımı Konya’dan ve bakkaldan bekliyorum artık 😀 vakko’da kaçan balık büyük oldu bir de berfu’da 😀😀
Originally Posted by Fuat Soylu haha demiştin evet, sağlık olsun üstadım. aynı atılımı Konya’dan ve bakkaldan bekliyorum artık 😀 vakko’da kaçan balık büyük oldu bir de berfu’da 😀😀 Simdi ates daglidan bekliyorum acikcasi 15 altinda dibe kadar girdim bakalim
Originally Posted by Webster Simdi ates daglidan bekliyorum acikcasi 15 altinda dibe kadar girdim bakalim Datagate’e ne diyorsunuz?
artık 20’ler 25’ler gelmeli Datagate’de.
Originally Posted by Fuat Soylu Datagate’e ne diyorsunuz? Dgate mi armada mi diyorum?
Originally Posted by Fuat Soylu artık 20’ler 25’ler gelmeli Datagate’de. Fuatim gunlukcuysen dgate Uzuncuysan armada derim Ytd
Originally Posted by Webster Fuatim gunlukcuysen dgate Uzuncuysan armada derim Ytd Teşekkürler üstad Biz datagate’i yazın konuşuyorduk 13-14 gitti geldi hep. Artık patlama yapacak gibi de geliyor bir yandan...
Forum Rules
Yer İmleri