Sayfa 954/1002 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    işte sana yazdım devletler enflasyon sepetiyle oynuyorlar....az araştır.....kim saçmalıyor öğrenirsin....
    sepetle istediğin kadar oyna ancak % 0,1 lik bir fark oluşur. o da çok zor. sepetteki ilk 20 ürünün sepetteki ağırlığı %60. bu bile enflasyon hesaplamaya yeter.

başka bir şey söylesen belki tartışmaya değer ama sepet olayı yanlış.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sadece bizim ülkemizde oynanmıyor bu verilerle....abd hiper enflasyondan nasıl kurtulduğunu bilmeyenler araştırsın....hükümet oynamış meselesi değil....
    O %35 enflasyon oynaya oynaya 15 e düşüyor sonra baz etkisi kaz etkisi ve caz etkisiyle 10 a düşüyor memura emekliye 3,5 3,5 zam yapılıyor..şimdi 1 yıllık alım gücü kaybını hesapla?..Son 3 yılı hesapla..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Anlatamadım galiba, orda maaşlar enflasyona mı endeksli? Ki orada böyle bir durumda halk buna izin vermez. Ayrıca diyelim ki öyle; sui misal , misal olmaz değil mi? Allah kimseyi bunları yani yalancıları savunacak duruma düşürmesin.
    abd halk her şeyden haberi mi var ....?neyse kolay gelsin....

4. bozgurt tepeyı ısaretle.....yarın gectı gectı gecemedı....eyıı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5. Bist100 back testten geçemedi
    Pozotif çıktı,hastahaneye yatırıp entübe edecekler...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

6. Bugüne kadar açıkladığın en iyi paket, damadını paketlemendi. Dolar anında 1 lira düşmüştü Sayın Erdoğan.

— Meral Akşener

Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    6d
    Biden:
    -İnsanlar kamu sağlığına yönelik uyarılara uymazlarsa Covid-19'da 4 Temmuz hedefleri yakalanamaz
    -Putin, seçimlere müdahalede bulunma girişiminin bedelini ödeyecek
    -Putin, seçimlere müdahalede bulunma girişiminin bedelini ödeyecek. Putin'in bir katil olduğunu düşünüyorum

İki farklı veri

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bozgurt tepeyı ısaretle.....yarın gectı gectı gecemedı....eyıı
    ustaymışsın helal olsun. şu havada şortu çekip kara geçmek her babayiğidin harcı değil.

8.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    grafiklerim siliniyor, sebebini anlamadım .

1653,75 ten short, kardemire ilaveten
    1644 flat oldum. abcd formasyonu yine çalıştı
    Twitter: @metalurjist_88

Sayfa 954/1002 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •