Sayfa 953/1002 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: Viop-XXXI

akape haber ajansını takip etmek çok kolay: bu foruma herhangi bir saatte bağlan, burada..abartı yok..günün herhangi bir saati..bu kadar sürekliliği olan bir ajans.. yorulmuyor.. uyumuyor.. başka işi yok.. tek işi ajansçılık.. hahahaaa.. basında özlenen bir şey bu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Pala kartları yeniden karip duruyor. Bakti endeks düşüyor hemen 2 kademe garan çekiyor. Tamam. Dolarda iyi mal dağıtımı var. Asagi yada yukarı basacaklar...

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Rakamlarla bu kadar oynayan her ay TÜİK başkanını değiştiren bir hükümet daha gelmedi..
    Sadece bizim ülkemizde oynanmıyor bu verilerle....abd hiper enflasyondan nasıl kurtulduğunu bilmeyenler araştırsın....hükümet oynamış meselesi değil....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ya enflasyon abd de %8 biliyor musun? ama onlar kaçı gösteriyor....enflasyon sepetiyle her devlet oynuyor....bunlara takılma....
    Yok yüzde elli, te Allahım yaa,kardeşim yandaşlık yapacam diye saçmalamayı bırakın. Acaba orda emekli ve memur maaşları enflasyona mı endeksli. Bizde endeksli. Milletin alım gücü çok düştü. Babam gibi emekliler 70'e merdiven dayadı ama çalışmak zorunda.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Yok yüzde elli, te Allahım yaa,kardeşim yandaşlık yapacam diye saçmalamayı bırakın. Acaba orda emekli ve memur maaşları enflasyona mı endeksli. Bizde endeksli. Milletin alım gücü çok düştü. Babam gibi emekliler 70'e merdiven dayadı ama çalışmak zorunda.
    işte sana yazdım devletler enflasyon sepetiyle oynuyorlar....az araştır.....kim saçmalıyor öğrenirsin....

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Lönkleri 1652 den kapattım,
    Şort için fırsat kolluycam
    Şort fırsatı vermedi, gevşetti zalım pala
    neyse borsada fırsatlar hiç bitmiyor, aşağı gelirse tekrar lönk fırsatı değerlendiririk bizde
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Froto X30 da olmadigi icin etkisi yok.

X100 e yaklasik 1100 puan etkisi var.2 Gunluk tavaninin.
    Teşekkürler..
    Nerede ise yüzde 1..

Tek bir kağıttan..
    Yarın da bi tavan da olacak diye düşünüyorum..Sonra gevşetebilirler al ver ler ile yine süper+ kapar..

4-5 kağıtla nasıl endeks yapılır falan anlatıyorum burada..Anlaşılmıyo bazı arkadaşlar tarafından ..BOFA falan ...badem işleri..Yok yok o işler öyle deel dendi..

....

Bu arada milletin alım gücü düştü diyen arkadaşa gülüyorum..
    Kızma ama..
    Şu pandemi yasakları bitsin..
    Yazın falan..
    Alım gücü düşmüş mü çıkmış mı patlamış mı yoksa hep beraber göreceğiz..

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    işte sana yazdım devletler enflasyon sepetiyle oynuyorlar....az araştır.....kim saçmalıyor öğrenirsin....
    Anlatamadım galiba, orda maaşlar enflasyona mı endeksli? Ki orada böyle bir durumda halk buna izin vermez. Ayrıca diyelim ki öyle; sui misal , misal olmaz değil mi? Allah kimseyi bunları yani yalancıları savunacak duruma düşürmesin.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 953/1002 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •