Sayfa 591/994 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    beklenti bitmez yönetim çok ani bir karar alabilir ne de olsa kayıtlı sermayede olan bir şirket
    Bitsin daha iyi be hocam önümüze bakalım, şuan genel kuruldu bedelsizdi beklenti olmasa zaten artıdaydı bu tahta.
    Koç hisseleri en ölüsü %5 de bugün zaten otomotiv sektörü bastı gidiyor ama bizimki saçma sapan işlerden süründürme moduna aldı gene. Türk traktör bile yeni ATH yaptı yahu lanet gelsin şu ortamda sürünüyoruz birde tahta ekside şuan rezillik yeminle.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Bitsin daha iyi be hocam önümüze bakalım, şuan genel kuruldu bedelsizdi beklenti olmasa zaten artıdaydı bu tahta.
    Koç hisseleri en ölüsü %5 de bugün zaten otomotiv sektörü bastı gidiyor ama bizimki saçma sapan işlerden süründürme moduna aldı gene. Türk traktör bile yeni ATH yaptı yahu lanet gelsin şu ortamda sürünüyoruz birde tahta ekside şuan rezillik yeminle.
    aslında burada işlem yaptıran şu robotçu sahiplerinin sülalesinin üzerinden geçse bu ky ler zevk alarak oynar şeref yoksunları yav imkb nin en süper hisselerinden biri diyoruz ama bu piskopatlar izin vermiyor hisseye.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    aslında burada işlem yaptıran şu robotçu sahiplerinin sülalesinin üzerinden geçse bu ky ler zevk alarak oynar şeref yoksunları yav imkb nin en süper hisselerinden biri diyoruz ama bu piskopatlar izin vermiyor hisseye.
    Otobüs filosunda bulunan 1999 model 97 aracın ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle hurdaya ayrılması öngörülürken, EGO Genel Müdürlüğü yüzde 90’ı doğalgazlı (CNG) olmak üzere toplam 282 adet (254’ü CNG’li, 28’i dizel) otobüs alımı ile 2 adet “Doğalgaz Dolum İstasyonu”nun yapılması için harekete geçti.
    57 milyon avroluk kredi talebinin Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından da onaylanmasının ardından
    Başkentlilerin yıllardır beklediği otobüs alım ihalesi, 31 Mart’ta ABB TV ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

İstedikleri kadar oynasınlar. İnşallah bu ihaleyi alacağız.

4. 390 bölgesinden aldığım otkarlari 437 den çıktım bofasida algosuda alsın basına çalsın. Söve söve para kazandık lanet gelsin böyle tahtaya, kalanlara sabır ve bereket versin diyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Otobüs filosunda bulunan 1999 model 97 aracın ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle hurdaya ayrılması öngörülürken, EGO Genel Müdürlüğü yüzde 90’ı doğalgazlı (CNG) olmak üzere toplam 282 adet (254’ü CNG’li, 28’i dizel) otobüs alımı ile 2 adet “Doğalgaz Dolum İstasyonuâ€nun yapılması için harekete geçti.
    57 milyon avroluk kredi talebinin Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından da onaylanmasının ardından
    Başkentlilerin yıllardır beklediği otobüs alım ihalesi, 31 Mart’ta ABB TV ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

İstedikleri kadar oynasınlar. İnşallah bu ihaleyi alacağız.
    sevgili hocam kafaya koymuş bu ***ler devre kestirecekler koçların eksi olan tek hissesi sanırım bu robot çocukları yüzünden
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

6. https://twitter.com/ayvazoglu10/stat...332257287?s=19
    Şubat ayı üretim ve satış adetleri

7. https://twitter.com/erhan3460209331/...094262272?s=19
    Genel kurulda italyada bir ihaleye girildiğinden bahsedilmiş. Twitte miktar yazıyor

8.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    https://twitter.com/ayvazoglu10/stat...332257287?s=19
    Şubat ayı üretim ve satış adetleri
    Sayın Otokar,

Şubat ayında görülen 37 adet zırhlı araç satışını nasıl değerlendiriyorsunuz? Ocak ayında 0'imiş. Otobüs satış açığını kapatacağını düşünüyorum ben kendi adıma. Siz bu konuda daha bilgilisiniz.

Sayfa 591/994 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •