iyi ki bu haber yarın olası faiz artışından sonra gelmedi faiz artışı gümbürtüye giderdi yarın faiz artışınının olmamasını artık düşünemiyorum
yarın mb faiza rtışı yapmaya bilir. çünkü 100 değil 300 arttırsa bile herlkes bidena ve ab nin ne diyeceğine bakar herkes oralardan gelecek ters bi açıklama dolarda inanılmaz harekete neden olur ve faiz artışı boşa gider
yarın mb faiza rtışı yapmaya bilir. çünkü 100 değil 300 arttırsa bile herlkes bidena ve ab nin ne diyeceğine bakar herkes oralardan gelecek ters bi açıklama dolarda inanılmaz harekete neden olur ve faiz artışı boşa gider
başkanım ben tam tersi düşünüyorum artmazsa ipin ucunu yakalayamazlar
yarın mhp nin kongresi var sen seyret açıklamaları 300 puan bile kurtarmaz diyorum o yüzden boşa harcamamaz yada bbana göre harcamaması lazım yarın bakacağız arttırırsa ne olacak
Originally Posted by ayhan53
yarın mhp nin kongresi var sen seyret açıklamaları 300 puan bile kurtarmaz diyorum o yüzden boşa harcamamaz yada bbana göre harcamaması lazım yarın bakacağız arttırırsa ne olacak
tüm kurşununu (ne kadar varsa artık ) yarın harcamayacağını düşünüyorum ben de. ama ekimdeki hatayı bir kere daha yapar yarın boş geçerse.. wellcome to the jungle.
tüm kurşununu (ne kadar varsa artık ) yarın harcamayacağını düşünüyorum ben de. ama ekimdeki hatayı bir kere daha yapar yarın boş geçerse.. welcome to the jungle.
yabancı dört gözle yarını bekliyor en başta timothy ash kaç aydır kazıya kazıya kredibilite de belli bir noktaya geldik 100 baz puan için bir çuval inciri feda edeceklerse eski yönetimden farkları kalmaz
Ne demiştik biden henüz konuşmadı bile biz kendi bacağımıza sıktık keşke faiz arttırılmasqydı
Yer İmleri